Træpiller – Efterårsferien er slut & dermed tid til at købe træpiller

Jeg er allerede ved at fryse til den helt store guldmedalje om morgen, når jeg skal i skole. Jeg skal så også op kl 06.00, og min far har ikke købt træpiller endnu.

Ifølge ham skal man først købe brændsel efter endt efterårsferie. Det er noget med, at det er et gammelt spareråd for husmødre. Der er nu også noget logisk ved at man vender sig til at det går imod koldere tider før man sætter varme på. Så værdsætter man virkelig varmen, når man starter sit pillefyr fyldt med træpiller. Det tør jeg godt garantere.

Personligt håber jeg blot, at det er ventetiden værd, for jeg har meget lidt lyst til at forlade min seng i disse dage, da det nærmest føles som at få 10.000 knive stukket ind i sin krop samme sekund man slipper dynen.

Jeg synes dog godt, at man kunne starte med at fyre, når det var minusgrader udenfor, og det skal jeg hilse at sige, at det er det om natten i disse dage.

I dag er det første dag efter efterårsferien, og jeg håber derfor inderligt som et lille barn, at der står træpiller derhjemme klar til brug. Jeg bliver i hvert fald lidt negativ, hvis min far ikke har bestilt dem endnu.

Især fordi når jeg nu har spurgt ind til det så mange gange, og det er langt fra besværligt at bestille. Han gør det nemlig online, og det lader ikke til at tage længere tid end et par klik. Det blærer han sig i hvert fald med i tide og utide.

Nå, jeg skal vel heller ikke tage sorgerne på forskud. Vi må se hvad der sker, når jeg engang kommer hjem fra gymnasiet. Forhåbentlig bliver det en varm stue jeg kommer ind i – men jeg vil se det, før jeg tror det.

Hudpleje er nu en fast del af min personlig pleje

Next Story »

Stigende popularitet på solceller sænker priserne

4 Comments

 1. Klaus
  1. november 2011

  Ja, det er aldrig sjovt når fatter er lidt nærig. I det mindste kan man glæde sig over, at træpiller er en af de mere billige løsninger, og så er det jo miljøvenligt.

  Jeg synes, du har en klog far

  Svar
 2. Peter
  9. november 2011

  Ååh det kender jeg kun alt for godt! Min far er også en lidt nærig en af slagsen, og han venter også altid liiidt for længe med at købe sine træpiller. Dog har han aldrig hørt om reglen om efterårsferien, heldigvis da!

  Svar
 3. Line
  15. november 2011

  Jeg har lige bestilt mit første læs træpiller hjem, og jeg glæder mig som et lille barn! Hvis jeg var din far, ville jeg bestille dem så hurtigt som muligt, men det er nu også bare, fordi jeg elsker træpiller

  Svar
 4. Amalie Larsen
  22. november 2011

  Træpiller er nok verdens bedste opfindelse 🙂 Ej, men træpiller er virkelig værdifuldt at have, og jeg kan slet ikke forestille mig, hvor ubehageligt koldt det må være hjemme hos dig lige pt. Jeg bestilte træpiller allerede i september og har allerede nyt godt af dem i et par måneder nu.

  Svar

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *