Sådan foregår invisalign-behandling i København

Tandregulering som voksen: Sådan foregår det

Skoletandlægen kan sagtens afvise børn, der ønsker at få rette sine tænder. Det skyldes, at de har nogle faste kritiserer for, hvornår de tilbyder tandregulering. Derfor kan man som voksen sagtens have lyst til at få rettet sine tænder af kosmetiske årsager.

Som voksen er der heldigvis gode muligheder for at få rettet sine tænder, hvis man ønsker det. Flere og flere tandlæger tilbyder blandt andet Invisalign-behandling, som er en særlig populær tandreguleringsmetode for voksne, der af kosmetiske årsager ønsker tandretning.

Sådan foregår det

Invisalign er en usynlig tandbøjle, som særligt bruges til kosmetisk tandretning. For at få denne bøjletype, skal man til en Invisalign-tandlæge, hvor man vil få foretaget en forundersøgelse. Her vil tandlægen vurdere, hvorvidt Invislaign er den rette løsning. Til forundersøgelsen vil der også blive lavet en 3D-scanning af tænderne, og resulteret vil blive simuleret, så man allerede før behandlingsstart ved, hvordan resultatet bliver.

Hvis man vælger at få Invisalign, vil behandling foregår i gennemsnit 9-12 måneder. Nogle gange længere. Bøjlen er gennemsigtig og skal sidde i ca. 22 timer i døgnet og kun være ude, når man spiser og børster tænder. I forløbet vil man skulle skifte skinner, der følger tandreguleringen. Man skal også til kontrol hos tandlægen. Når forløbet afsluttes, vil man skulle have holdebøjle eller natbøjle, som sikrer, at resultatet forbliver pænt, og at tænderne ikke rykker tilbage til den oprindelige tandstilling igen.

Hvor kan man få Invisalign?

Der er flere og flere tandlæger, som tilbyder Invisalign-behandling. Tandlægerne Brønshøj Torv er en af de Invisalign-tandlæger i København, der tilbyder denne type tandregulering. Her er det en af Danmarks førende Invisalign-tandlæger, Luca Bastholm, som står for behandlingen.

Tandlægen i Hellerup garanterer smertefri tandbehandling

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *