Botox, Brystforstørrelse og penisforstørrelse?

Nej det er ikke til mig det hele, kun botox og brystforstørrelse. Penisforstørrelse er naturligvis til min kæreste. Der skete jo det han tillod sig at kommentere på mine brysters størrelse en dag og det skulle han aldrig have gjort, for jeg sagde ganske enkelt okay. Så får jeg gjort noget ved dem og får også lavet lidt botox nu jeg er i gang, og så får du til gengæld gjort noget ved den pjevs af en forplantningsredskab du render rundt med. Så kan det nok være at han lagde en anden tone for dagen, men han indvilligede til sidst.

Botox – Unge rynker

Jeg er jo i grunden slet ikke gammel nok til at man kan begynde at tale om et decideret behov for botox, men jeg kunne da i hvert fald selv se rynkerne vælte frem, så det skulle naturligvis fikses. Jeg har aldrig selv stiftet bekendtskab med botox før, men min mor har, så det var ikke helt fremmed for mig.

Brystforstørrelse – Det er set før

Ja brystforstørrelse må sige at være noget vi alle kender til. Man kan jo snart ikke tænde for tv3 uden er det handler om netop dette emne, men for mig har det i grunden altid været lidt af et ønske, så min kærestes upassende kommentar var jo en udmærket undskyldning for at få lavet brystforstørrelse.

Penisforstørrelse – Så kan han lære det

Det er naturligvis ikke hans skyld, men man kan altså ikke komme uden om, at det nogen gange kan være en smule kedeligt at have ham med i dobbeltsengen. Det er naturligvis ikke hans skyld, men jeg håber virkelig at en penisforstørrelse vil gøre forskellen. det er jo ikke fordi at jeg ikke holder af ham, men jeg har altså brug for mere end det han render rundt med.

Fedtsugning behøver ikke at være begrundet af fedme problemer

Next Story »

Min krop kalder på maveplastik, fedtsugning og kosmetisk tandpleje

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *