Army pullover og langærmede T-shirts – Er verden af lave?

Vi har alle vores små laster, og en af mine er altså at bruge utrolig meget tid på nettet. Det er ikke fjæsbog eller Twitter som trækker, nej jeg sidder og leder efter gode tilbud. Det er ikke fordi at jeg egentlig køber særlig meget online, men jeg kan altså god lide at surfe lidt rundt, og jeg gør det naturligvis alt for ofte. Men hvorom alt er så skal det handle om army pullover og ikke mindst langærmede T-shirts.

Jeg fandt nemlig army pullover og langærmede T-shirts i samme kategori i en internet shop som skal forblive navnløs. Det interessante er at der ikke er tale om en fejl. De har været meget pertentlige med deres kategorisering, så det er næsten med sikkerhed med vilje, og det er jo lidt sjovt da de to ting næsten intet har med hinanden at gøre.

Jeg synes også at langærmede T-shirts er en mærkeligt koncept. faktisk har jeg aldrig hørt om det før, men jeg mener stadig at selve definitionen på en T-shirt er at den har korte ærmer. Har jeg ikke ret? Mærkeligt synes jeg i hvert fald at det er.

Hættetrøjer og vandresokker – Så skal familien ud og lege i Norge

Next Story »

Hvornår lærer jeg at passe bedre på mine uldhandsker?

One Comment

  1. Channe
    25. oktober 2011

    Du må meget undskylde, men er det ikke et lidt mærkeligt indlæg du har skrevet det? 😉

    Jeg er enig i at langærmede T-shirts er noget mærkeligt noget, men hvad gør det. Hvis det er det folk vil have skal de da have lov til det.

    Svar

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *