Nye tænder: Nu står den på tandblegning hos min tandlæge i Hellerup

Jeg har efterhånden drukket spandevis af kaffe hver morgen og røget flere pakker cigaretter dagligt, og det kan efterhånden ses på mine tænder. Jeg har derfor overvejet at få nye tænder, men det er ret dyrt. Derfor fortalte min tandlæge i Hellerup mig forleden dag, at jeg i stedet kunne få en tandblegning, da det ville gøre underværker for tændernes meget gule udseende, og det har jeg naturligvis sagt ja tak til.

Min tandlæge i Hellerup er en rigtig dygtige tandlæge beliggende i Hellerup, og jeg har været kunde hos ham i mange år nu. Jeg har dog aldrig vidst, at han også lavede tandblegninger, men det ved jeg så nu, og det betyder, at jeg slipper for at betale en formue for at få nye tænder, og det kan en studerende som jeg jo godt lide.

På en måde kan man jo også godt sige, at jeg får nye tænder ved at få en tandblegning, for bare det at jeg kommer af med den gule farve og får hvide tænder igen, tror jeg helt bestemt vil gøre underværker, og jeg tror, at jeg vil føle det som om, at jeg har fået nye tænder, men det kan jeg naturligvis ikke udtale mig om, før jeg har fået tandblegningen.

Jeg skal hen til min tandlæge i Hellerup i næste uge og starte tandblegningen, og det er jeg naturligvis meget spændt på. Jeg har hørt, at man allerede føler, at man har fået nye tænder efter første behandling, men nu må vi se. Jeg vil ikke sætte mine forventninger for højt, da jeg hellere vil blive positivt overrasket frem for skuffet, men min tandlæge i Hellerup har aldrig skuffet mig før, og det tror jeg nu heller ikke, han vil gøre denne gang.

Jeg er dog ikke helt sikker på, hvor mange behandlinger en tandblegning strækker sig over, og derfor kunne jeg godt tænke mig at høre, om der er nogle af jer læsere, der har prøvet det, så I måske kunne give mig nogle gode råd og fortælle mig om jeres oplevelser samt resultatet. Blev det som forventet?

Selvom jeg nu er blevet tilbudt tandblegning, har min tandlæge i Hellerup tilbudt mig nye tænder, hvis jeg ikke er tilfreds med tandblegningen, så uanset hvad vil jeg nok have helt nye tænder inden for kort tid. I hvert fald på den ene eller anden måde.

Denne øjencreme er rigtig god mod trætte øjne

Next Story »

E cigaretter – lær mere om hvad e cigaretter er, og hvad de indeholder

One Comment

  1. Marianne Olsen
    19. september 2012

    Gad vide om min tandlæge i Hellerup også udfører tandblegning.. Hmm det må jeg da hellere lige spørge ham om.

    Svar

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *