Jeg købte en læderpung, da min gamle pung gik i stykker

Da jeg var ude og handle forleden dag opdagede jeg, at min pung var gået i stykker, og der lå løse småmønter i hele min taske. Da besluttede jeg mig for, at jeg ville købe en læderpung, for det ved man da, hvad er, og læder er jo kendt for at holde i virkelig mange år.

Jeg gik derfor hjem og søgte på nettet for at finde min kommende læderpung, og det tog mig ikke mange minutter at finde drømmepungen. Den er stor og har plads til mange kort, og det er noget, jeg sætter pris på med alle de forskellige medlemskort, jeg efterhånden har.

Jeg besluttede mig for at købe denne læderpung, som jeg netop har modtaget med posten. Den er super fin og ligner fuldstændig pungen på billedet. Jeg synes tit, man kan blive overrasket, når man køber noget, man har set på et billede, og når man så modtager det, ser det helt anderledes ud, men sådan er det altså ikke med min nye læderpung, og jeg glæder mig meget til at tage den i brug, selvom det selvfølgelig betyder, at det kommer til at koste mig nogle penge.

Jeg elsker læderarmbånd og lædersmykker i øvrigt

Next Story »

Så skal der købes læderpuder til kærestens lædersofa

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *