Så skal der købes læderpuder til kærestens lædersofa

Så er det endelig blevet besluttet! Min kæreste og jeg flytter sammen i hans lejlighed, og det er jeg super spændt på. Det er noget, vi har snakket om at gøre længe, men tiden har bare ikke rigtig været til det, men det er den så nu. Vi har besluttet os for at flytte sammen i hans lejlighed, da den er størst, og jeg vil jo selvfølgelig gerne have plads til et rigtigt stort klædeskab. Jeg kan dog allerede fornemme, at vi nok kommer til at støde ind i et par dilemmaer, når vi skal snakke indretning, for da jeg forleden dag fortalte ham om min begejstring for de her læderpuder, jeg lige havde fundet, kunne han ikke lade være med at grine og sige, at det skulle han i hvert fald ikke have. Læderpuderne var åbenbart for feminine til ham, men jeg er sikker på, at han ombestemmer sig, når han har prøvet dem, så jeg har naturligvis tænkt mig at købe dem alligevel.

Læderpuderne ville nemlig passe perfekt til hans sofa, som i øvrigt også er af læder, og jeg kunne lige forestille mig, hvor dejligt det vil være at komme hjem fra arbejde og tage en slapper på sofaen med læderpuderne i ryggen.

Jeg har altid været helt vild med læder, og læderpuderne har faktisk været noget, jeg længe har ønsket mig, men jeg har aldrig fundet ud af, hvor de kunne købes henne, og så faldt jeg tilfældigvis over dem forleden dag, og nu MÅ jeg altså bare eje dem, også selvom kæresten siger nej. Han skal ikke have lov til at bestemme det hele, og vil jeg have læderpuder, skal jeg nok sørge for, at jeg får det.

Hvad med dig, hvordan var det, da du og din kæreste flyttede sammen? Kunne I blive enige om, hvilke møbler I skulle have osv.? Jeg synes, at det kunne være ret sjovt at høre jeres beretninger, så skriv dem endelig til mig her på bloggen.

Nu vil jeg takke af for denne gang, for jeg har nogle læderpuder, jeg skal have bestilt. Jeg kan simpelthen ikke stå for læderpuderne, og jeg er sikker på, at min kæreste bliver positivt overrasket, lige så snart han har prøvet at sidde med dem i sofaen. Nu må vi se, men kontakt mig i hvert fald endelig.

Jeg købte en læderpung, da min gamle pung gik i stykker

3 Comments

 1. Marianne Olsen
  20. september 2012

  You go girl, det er sådan, det skal være! 🙂

  Læderpuder er SÅ skønne, og jeg er sikker på, at din kæreste nok skal sætte pris på dem.

  Svar
 2. Emma Wesch
  21. september 2012

  Jeg er helt enig med Marianne, du skal ikke lade din kæreste bestemme, om du skal købe læderpuder eller ej, men det er jeg sikker på, at du heller ikke gør 😉

  Svar
 3. Maria Nissen
  5. oktober 2012

  Hvad så, er din kæreste blevet glad for læderpuderne? 🙂

  Svar

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *