Min kæreste har købt min yndlingsparfume fra Nina Ricci til mig

Min kæreste er simpelthen bare så skøn! I går aftes vendte han hjem fra en uges forretningsrejse, og gæt hvad han havde købt med hjem til mig: Min yndlingsparfume fra Nina Ricci!

For det første er jeg overrasket over, at han i det hele taget har købt noget med hjem til mig, for den slags plejer han ikke at tænke så meget over, når han er på forretningsrejse, men derudover kommer det helt bag på mig, at han kunne huske, at det lige præcis var denne Nina Ricci parfume, jeg er helt vild med. Jeg troede i hvert fald ikke, at han hørte efter, når jeg snakkede om mine parfumer, men der kan man bare se.

Det kan være, at han ligefrem er blevet en helt ny mand på forretningsrejsen – det håber jeg da i hvert fald, for det her med at få spontane gaver kunne jeg da snildt blive vant til. For mig er det utroligt vigtigt at vide, at min kæreste sætter pris på mig, og hvordan kan han vise det bedre end ved at give mig min yndlingsparfume fra Nina Ricci?

Nu er jeg i hvert fald helt sikker på, at han er den rette for mig og mit ellers ikke så beskedne udvalg af Nina Ricci parfumer, så jeg har overvejet at give ham en nøgle til min lejlighed. Vi har nemlig længe snakket om at flytte sammen, men jeg har haft mine tvivl om, hvorvidt jeg kunne holde ud at bo sammen med en mand, men vi er jo sammen stort set hele tiden alligevel, og så kan jeg få lidt fred, når han tager på forretningsrejse fra tid til anden. Han skal bare huske at købe nogle flere Nina Ricci parfumer med hjem til mig!

Dog har jeg selv fundet ud af, hvor man kan købe de skønne parfumer fra Nina Ricci henne her i Danmark, og det kan man her.

Hoste med slim har plaget mig i flere uger nu – hvad er årsagen?

Next Story »

Hvor meget koster et tandimplantat? Har nemlig mistet en tand

One Comment

  1. Marianne Olsen
    13. september 2012

    Det lyder da som om, at du har verdens bedste kæreste. Jeg ville i hvert fald ønske, at min kæreste gav mig nogle flere gaver, og jeg kunne i hvert fald godt bruge en parfume fra Nina Ricci

    Svar

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *