Jeg elsker læderarmbånd og lædersmykker i øvrigt

Som enhver anden fornuftig kvinde elsker jeg smykker, og jeg holder mig selvfølgelig konstant opdateret omkring, hvad der sker på modefronten. Lige pt. er det læderarmbånd, der er på højeste mode, og dem har jeg selvfølgelig også et par stykker af.

Et par stykker er måske i virkeligheden lidt af en underdrivelse, for jeg tror faktisk ikke, at man kan tælle på to hænder, hvor mange læderarmbånd jeg har, og jeg ved efterhånden ikke, hvor jeg skal gøre af dem. Jeg havde allerede et par stykker i gemmerne, inden de blev overdrevet populære, men de var ikke specielt moderigtige, og derfor måtte jeg jo købe nogle nye, og ikke mindst moderigtige, læderarmbånd.

Generelt har jeg faktisk rigtig mange lædersmykker, og det er egentlig ikke noget, jeg tænker synderligt over, når jeg køber smykker, men jeg tror bare, at jeg tiltrækkes naturligt af læder. Jeg synes, at det er så fint et materiale, og så har det selvfølgelig den unikke egenskab, at det kan holde i evigheder uden at blive slidt op eller gå i stykker. Faktisk synes jeg, at læderarmbånd og andre lædersmykker ser federe ud efter nogle år, end de gør lige når de er blevet fremstillet.

Ankelkæder og tåringe er atter blevet in – køb smykkerne her

Next Story »

Jeg købte en læderpung, da min gamle pung gik i stykker

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *