Min mand og jeg foretrækker en kør selv ferie i USA

Min mand og jeg har begge en speciel tilknytning til USA, da det var her, vi mødtes første gang. Jeg mødte ham, da jeg var derovre og studere i nogle år. Siden hen er vi så blevet gift, og han er flyttet med mig til Danmark. Vi besøger dog tit min mands familie i USA, og når det er, tager vi på kør selv ferie i USA.

Selvom vi begge har været i USA mange gange, bliver vi hver gang overraskede over, at der er noget, vi ikke har set, og det mener jeg udelukkende skyldes, at vi altid vælger en kør selv ferie i USA, for på den måde får man nemlig set mest muligt og endda også ting, som man ellers ikke ville se eller lægge mærke til.

Nu har min mand og jeg som sagt været i USA et par gange, og vi har efterhånden set det meste, men jeg kan varmt anbefale alle, der aldrig har været i USA før om at vælge en kør selv ferie i USA, især hvis man gerne vil have noget for sine penge til rejsen.

Vejanlæggene i USA er meget bedre, end de er herhjemme i Danmark, men til gengæld er den offentlige transport også derefter. Den er slet ikke lige så omfattende som her i Danmark, og mange amerikanere vælger derfor at transportere sig via bilen. Af samme årsag er det også yderst fordelagtig at vælge en kør selv ferie i USA. Da USA er et meget stort og omfattende land, kan det være svært at overskue, hvor man skal tage hen, hvad man skal se osv., når man er der, og det kan derfor godt betale sig at få et rejsebureau til at planlægge rejsen for en. Vi planlægger altid vores kør selv ferie i USA sammen med Profil Rejser, som har mange års erfaring med planlægning af kør selv ferier i USA.

Rejser til Malaysia: Min kæreste og jeg har lige købt to rejser

Next Story »

Med et rejseafrejningssystem er rejseudgifterne overskuelige

One Comment

  1. Mette NYmand
    4. september 2012

    Nej hvor pudsigt, min mand og jeg tager nemlig også altid på kør selv ferie i USA, når vi er derovre med ungerne. De elsker alle de nye indtryk, det giver dem, og jeg er også overbevist om, at vi har oplevet meget mere i bil, end vi havde gjort, hvis vi havde været foruden.

    Svar

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *