En byggegaranti er et must når du skal have lavet en tagrenovering

Sørg for at få en byggegaranti når du skal have lavet en tagrenovering. På den måde er du garderet mod sjusk, mangler og slet og ret forkert udført arbejde, når opgaven udføres professionelt. Der vil altid være fare for diverse ting, der ikke lige går som planlagt, og det er ærgerligt selv at stå med en ekstraregning bagefter, hvis noget er gået galt.

Det samme gælder, når du køber nyt tag, som ved tagrenoveringer. En udførlig kontrakt, der dækker alle punkterne fuldt ud, er en nødvendighed for, at du kan føle dig helt sikker. Selv om anerkendte håndværkere er dygtige til deres fag, er der gennemsnitligt små eller store problemer ved cirka ti procent af alle tagrenoveringer. Det kan være alt fra fejllevering af materialer og uheld ved arbejdets udførelse til simpel dårligt vejr, der udsætter projektet i lang tid over den planlagte tidsplan.

En sidste ting at have styr på før du går i gang med en tagrenovering er, om der er mulige begrænsninger fra kommunens side. Det kan for eksempel være, at dit tag ikke må være for højt eller udformes, så det skæmmer gadebilledet. Det ville naturligvis være en katastrofe, hvis tager skulle lægge helt om, efter du bruger megen tid og mange penge på en grundig tagrenovering.

Til sidst er der blot at ønske held og lykke med dit projekt. Husker du at undersøge tingene grundigt på forhånd, får udfærdiget en ordenlig kontrakt og bruger et anerkendt firma indenfor området, står du snart med et flot og helt nyrenoveret tag.

Hvad koster et nyt tag, og skal jeg hellere vælge en tagrenovering?

Next Story »

Studér boligadministration i København

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *