Ingen begravelse uden en bedemand

De færreste tænker over, hvor uundværlig en bedemand rent faktisk er, for at få det hele til at gå op i en højre enhed. Dette kan til dels skyldes at langt fra alle mennesker har kontakt til bedemænd. Typisk er det nemlig den samme person i familien, som står for at bestille den ønskede begravelse eller bisættelse – eller måske askespredning til havs.

Dette er dog så småt ved at ændre sig. Landets bedemænd er nemlig kommet på nettet, og selvom ikke alle er bekendte med dette, så er det ved at vinde større og større indpas – og der er ingen tegn på, at populariteten har nået sit højeste.

Især den lidt yngre målgruppe (20-30 år) formodes at have taget denne bestillingsform til sig. Det kan også minde til forveksling om at oprette en profil eller anden type konto på en given hjemmeside – blot med den forskel at man naturligvis ikke skal udfylde sig eget navn men afdødes.

Man kunne snildt forstille sig, at om 10-30 år, så vil den gængse måde at bestille en bedemand på være via nettet. Til den tid er dem der pt. er 20-30 år  nemlig ved at være 60.

Det der gør online bestilling af bedemand så handy, er at man kan gøre det præcis, når man har lyst, og da man ikke aktivt sidder og snakker med en bedemand, så er der ingen grund til at skynde sig mere, end man har lyst til. Det at man ikke skal skynde sig, er især en god ting når det kommer til bestilling af borgerlige og kirkelige ceremonier (modsat diverse andre ting man typisk ville klare online), da man typisk er følelsesmæssigt tynget af sorg.  Lang de færreste har en brændende lyst til helt grædefærdigt at fremstemme hvilken ceremoniform et elsket familiemedlem ønsker.

Har du lyst til at læse mere om muligheden for at bestille den ønskede begravelse eller bisættelse via internettet så kan det gøres hos følgende bedemand ved at klikke her.

Jeg fandt en bedemand i Ballerup online, der stod for bisættelsen

Next Story »

Begravelses Service og deres ydelser

3 Comments

 1. Karen Thistrup
  29. august 2012

  Jeg er uden at sige for meget i målgruppen 20-30 – og ligesom du skriver så har jeg aldrig prøvet at bestille en bedemand.

  Jeg hilser det online bestilling af dette velkomment. Det vil helt sikkert være min fortrukne måde at kontakte en bedemand på.

  Svar
 2. admin
  30. august 2012

  Du er en ud af mange Karen 🙂

  Svar
 3. Flemming Toft
  6. september 2012

  Jeg har aldrig tænkt, at det kunne være smart at bestille sådanne ting online, men det giver rigtig god mening, og er helt sikkert måden, man får de yngre segmenter til i større grad at bestille en begravelse eller bisættelse.

  Svar

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *