Denne øjencreme er rigtig god mod trætte øjne

Jeg har for nyligt gjort mig en meget interessant opdagelse, som jeg godt kunne tænke mig at dele med jer læsere. Sagen er nemlig den, at jeg i flere år efterhånden har gået og været ekstremt træt hele tiden, eller det vil sige, at jeg har FØLT mig ekstremt træt, og jeg anede ikke, hvad jeg skulle stille op. Nu har jeg dog langt om længe formålet et komme trætheden til livs ved hjælp af en super effektiv øjencreme.

Det kom sig af, at jeg skulle købe nogle forskellige cremer til mig selv og nogle veninder, og til det formål fandt jeg denne hjemmeside, som blandt andet forhandler den øjencreme, jeg bruger i dag.

Det er faktisk denne øjencreme, jeg bruger, og den har som sagt hjulpet mig med at komme af med de utrolig trætte øjne, jeg i lang tid har gået rundt med. Efter jeg har brugt øjencremen i nogle måneder, føler jeg mig langt mere frisk, og det kan også ses. De sorte rander under øjnene er forsvundet, og hvis jeg selv skal sige det, har det gjort underværker for mit udseende.

Før var jeg meget utilfreds med mit udseende, fordi jeg som sagt altid så så forfærdelig træt ud, og det påvirkede mit humør meget.

Grunden til at jeg skriver om den her øjencreme, som jeg har købt, og som har hjulpet mig af med mine meget trætte øjne er, at jeg har hørt om andre, der har samme problem som jeg, og jeg tænkte derfor, at det måske kunne være, at der var nogle læsere derude, der godt kunne bruge det gode råd om at investere i en effektiv øjencreme. Jeg har i hvert fald været rigtig glad for den, jeg købte, og når den er tom, har jeg planer om at købe en ny.

Stevia sødemiddel og pukka te er en perfekt kombination – himmelsk!

Next Story »

Nye tænder: Nu står den på tandblegning hos min tandlæge i Hellerup

2 Comments

 1. Mette Malene
  30. august 2012

  Det lyder da som om, at jeg skal have fingrene i den øjencreme der. Jeg synes nemlig, at jeg er træt hele tiden, men jeg gaber ikke eller noget, så det må nok bare være øjnene, der er trætte.

  Svar
 2. Marianne Olsen
  7. september 2012

  Jeg bruger aldrig øjencreme, men det kunne da godt tænkes, at jeg snart skulle komme i gang. Jeg er trods alt ikke 20 år længere.

  Svar

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *