Min fætters liv blev reddet takket være hans strafferetsadvokat

Min fætter har altid været lidt af et såkaldt problembarn, men os der kender ham ved, at han i virkeligheden er en rigtig blød og kærlig fyr indeni, hvorfor jeg synes, at det er så forfærdeligt, at han altid bliver stemplet. Efter han havde begået noget kriminalitet, fik han sig en god strafferetsadvokat, som virkelig reddede hans liv.

Min fætter og hans venner havde begået indbrud i en butik nede i byen, samt hærværk på byens skole. De var selvfølgelig så uheldige at blive taget for det, men det var held i uheld, at min kære fætter fik sig sådan en god strafferetsadvokat.

Hans strafferetsadvokat var rigtig anerkendende og forstående over for min fætter, og det syntes jeg virkelig var godt for ham, for han har brug for at få lidt respekt og anerkendelse fra en autoritet. Derudover sørgede strafferetsadvokaten for, at min fætter fik en passende straf, som ikke bare skulle straffe ham for hans forbrydelser, men som også skulle lære ham at passe på samfundet og at vise respekt for andre mennesker.

Han fik selvfølgelig en bøde for alt det, hans og vennen havde ødelagt på skolen og i butikken, men hans strafferetsadvokat sørgede for, at han skulle udføre samfundstjeneste i stedet for. Dette var især, så min fætter kunne lære at passe ordentligt på tingene og gøre noget godt for andre.

Min fætters strafferetsadvokat virkede som om, at han virkelig holdt af min fætter og virkelig ønskede ham godt. Var min fætter ked af noget, eller havde han brug for en at snakke med, kunne han bare ringe til ham. Han stod til råde i alle døgnets 24 timer, og det synes jeg virkelig er prisværdigt. Min fætter har imidlertid lært rigtig meget, og han er helt stoppet med at lave kriminalitet.

Next Story »

Advokat – tag kontakt til en advokat for spørgsmål af en juridisk karakter

One Comment

  1. Johannes Schou
    12. december 2011

    Det var da rigtig godt, at din fætter fik sig en ordentlig strafferetsadvokat. Der findes godt nok mange, som ikke interesserer sig en dyt for deres klienter, men dem der gør, skal selvfølgelig også have ros for det. Respekt.

    Svar

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *