Mit hjerte brænder for laserskæring og tig-svejsning

Som I jo nok ved, har jeg altid interesseret mig for metal og metalbearbejdning, og jeg tror jeg nu er blevet forelsket. Og nej, det er ikke i en kvinde, men i laserskæring. Det er et fænomen, der indeholder alle ens drømme, fra da man var barn, og tig-svejsning giver det god konkurrence.

Laserskæring og tig-svejsning er to helt nye metoder inden for deres respektive områder. Laserskæring er, som navnet nok afslører lidt, en form for pladeskæring, hvor der er brugt laserteknologi således, at processen foregår med eminent præcision og hurtighed.

Tig-svejsning er derimod en form for svejsningsmetode, hvorved man opnår et resultat i særklasse. Denne form for svejsning bruges hovedsageligt til svejsning i rustfrit stål og aluminium. Laserskæring og tig-svejsning er dermed to utrolig effektive metoder inden for skæring og svejsning, og jeg elsker dem. Jeg snakker konstant om det derhjemme, og jeg tror, at jeg er begyndt at drive min kone lidt til vanvid.

Forleden dag blev min kone og jeg rent faktisk uvenner og kom op og skændes, fordi jeg havde nogle gutter fra arbejde med hjemme, og vi sad og snakkede om laserskæring hele aftenen. Jeg er åbenbart også begyndt at snakke om det i søvne.

Min kollega og jeg har faktisk meldt os til et kursus i tig-svejsning og laserskæring i næste weekend, så vi måske kan få lov til at bruge det på arbejdspladsen fremover. Jeg er i hvert fald ret overbevist om, at min chef vil få stor gavn af det økonomisk.

Jeg glæder mig rigtig meget til kurset, og jeg tror, at det bliver rigtig spændende at lære endnu mere om de forskellige laserskæringsmetoder og tig-svejsning. Min kone må altså bare affinde sig med, at jeg elsker det, og det må hun bare acceptere.

Mit nabo har inspireret mig til at købe en højtryksrenser online

Next Story »

Min fætters passion for Speroni og Apex pumper fik mig til at lytte

One Comment

  1. Kim Larsen
    19. december 2011

    Jeg tror aldrig, at kvinder kommer til at forstå mænds interesse for laserskæring og andre former for metalbearbejdning, men de skal da selvfølgelig vænne sig til det, ligesom vi mænd må vænne os til, at det tager kvinder flere timer at komme ud af døren.

    Svar

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *