Hvad er forskellen på et mikrolån og et kviklån?

Som overskriften lyder, så har jeg indtil nu været i tvivl om, hvad forskellen på et mikrolån og et kviklån er, og jeg tænkte derfor, at der måske også var andre derude, som var lidt i tvivl om hvad forskellen på de to lån er, og jeg vil derfor gerne dele ud af min nye viden.

Hemmeligheden er nemlig, at et mikrolån og et kviklån er fuldstændig det samme, hvorfor jeg selvfølgelig har haft lidt svært ved at se, hvad forskellen på de to lån var.

Et mikrolån, eller et kviklån som vi jo også kan kalde det, er et relativt lille lån, som man forholdsvis hurtigt skal betale tilbage. Det er jo super smart, for står du akut og mangler penge til at købe et nyt køleskab, fjernsyn etc. midt i måneden, kan du tage sådan et lån, og betale tilbage allerede næste gang du får løn, og så er det ude af verden, som man siger.

Derudover er det også rigtig nemt at tage et kviklån eller et mikrolån, da man både kan ansøge via sms eller over internettet – man skal selvfølgelig kun gøre en af delene. Men super smart er det da, og det er jo også rigtig hurtigt og nemt, og man får pengene i hånden stort set med det samme.

Jeg har sjovt nok altid troet, at et kviklån og et mikrolån var to vidt forskellige slags lån, indtil den dag kom, hvor jeg stod med håret i postkassen og blev nødt til at låne nogle penge. Jeg lavede lidt research rundt omkring på nettet og fandt ud af, at et mikrolån og et kviklån faktisk var en og samme ting.

Jeg fandt også ud af, at det faktisk var det optimale lån i min situation, så jeg lånte pengene og betalte dem tilbage allerede måneden efter.

Next Story »

Et minilån skal redde mine julegaveindkøb, selvom jeg har små lån

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *