Et minilån skal redde mine julegaveindkøb, selvom jeg har små lån

Jeg er lige nu i den forfærdelige situation, at jeg ikke har råd til at købe julegaver til nogen som helst. Sagen er den, at jeg blev arbejdsløs for nogle måneder siden, og kontanthjælpen er kun lige præcis nok til at få det hele til at løbe rundt med husleje, regninger og små lån, der skal betales af på, og jeg bliver derfor nødt til at tage et minilån til julegaverne, selvom jeg i forvejen som sagt har en række små lån.

Det er da også noget værre noget, at jeg blev arbejdsløs, men krisen kradser jo, som man siger. Jeg har desværre ikke været i stand til at finde et arbejde endnu, da der som bekendt er mange om buddet. Så er det jo godt, at man kan tage et minilån, også selvom man har små lån i forvejen.

Jeg har nemlig forhørt mig ad i min bank, om jeg kunne tage et minilån der, men de syntes ikke, at jeg skulle låne penge til julegaver, og da slet ikke når jeg i forvejen har en masse små lån. Jeg fornemmer lidt, at banken ikke helt kan sætte sig ind i min situation. Det er virkelig ikke fedt at vide, at man ikke har råd til at købe julegaver til sin familie, men det har de nok aldrig selv prøvet.

De små lån, som jeg i forvejen har i banken, er nogle lån, som jeg tog i mine unge dage, da jeg var en fattig studerende. Nu har jeg en fin og flot uddannelse, men jeg må alligevel se mig nødsaget til at tage et minilån for at få råd til julegaverne.

Jeg synes dog bestemt ikke, at der er noget i vejen til at tage et minilån. Det er jo rigtig fint, for fattige folk som jeg, at man har den mulighed. Det jeg tror, at man skal gøre er at tage sit lån uden for banken, i hvert fald hvis man i forvejen har andre små lån.

Bankerne virker nemlig ikke særlig glade for at låne penge ud i disse tider, og så er det jo godt, at der findes andre steder, hvor det kan lade sig gøre at tage et minilån, selvom man har mange små lån.

Jeg har fundet et sted på nettet, hvor man kan tage et minilån, selvom man har taget små lån andre steder henne, og det er jo fantastisk. Jeg tror nemlig, at det bliver her, jeg vælger at tage mit minilån.

Hvad er forskellen på et mikrolån og et kviklån?

Next Story »

Jeg mener, at et hurtigt lån er den bedste form for online lån

3 Comments

 1. Vivi Sørensen
  22. december 2011

  Jeg har også en masse små lån i min bank, men jeg fik dog lov til at tage et pænt stort forbrugslån sidste år – det afhænger nok lidt af, hvilken bank man har.

  Svar
 2. Tina Madsen
  3. januar 2012

  Lad mig så høre, fik du taget det minilån, så du kunne købe nogle julegaver og holde en ordentlig jul? Jeg synes, at det er helt vildt fedt, at man nu kan tage små lån andre steder end i banken.

  Svar
 3. Jon Jensen
  6. marts 2012

  Jeg har før benyttet mig af at tage forskellige minilån rundt omkring, så jeg har haft mulighed for at købe mad til resten af måneden. Det har virkelig reddet mig mange gange.

  Svar

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *