Foto scanning har gjort min farmors plejehjem helt moderne

Forleden dag var jeg forbi min farmors plejehjem, da det efterhånden var ved at være noget tid siden, jeg sidst havde besøgt hende, og man må jo benytte sig af muligheden for at besøge sine kære, mens man stadig har dem. Jeg kom tilfældigvis forbi, lige da de havde startet det årlige lysshow, og jeg kom derfor til at tænke på, at det da ville være meget nemmere, hvis de benyttede sig af foto scanning.

Nu behøver alt jo ikke at være gammeldags på et plejehjem, bare fordi beboerne er gamle, så efter lysshowet foreslog jeg min farmor, at de begyndte at bruge foto scanning. Min farmor ved faktisk meget om den slags teknologi på trods af hendes alder, og hun syntes, at det lød som en god ide.

Vi foreslog faktisk foto scanning med det samme til lederen af plejehjemmet, men hun var mindre teknisk anlagt end min farmor, og hun skulle derfor først have forklaret, hvad det var for noget. Efter vi begge havde prøvet at forklare hende det i et stykke tid, gav hun op og sagde, at vi kunne gøre som vi ville, så længe vi selv ordnede det.

Foto scanning er jo vildt smart, for så slipper man for at have gamle lysbilleder liggende, som man skal bruge en speciel fremviser for at kunne se. Med foto scanning bliver billederne scannet ind på en CD-rom, et USB-stik eller hvad man ellers har, og så kan man fremvise billederne via computeren, hvilket jo er super smart.

Allerede dagen efter mødtes jeg med min farmor, da vi havde aftalt, at vi skulle få lavet foto scanning på alle plejehjemmets lysbilleder. Det var selvfølgelig ikke helt billigt, men det er jo en investering, da billederne i så fald holder meget længere, end de ville gøre som lysbilleder.

Trådløs sender og modtager – Vil lave min egen trådløse ringeklokke

Next Story »

Hammer Electronic: Din leverandør af alarmsystemer og måleinstrumenter

One Comment

  1. Mia
    6. januar 2012

    Sjov historie og som du selv skriver, så er det en rigtig god investering. Jeg har selv fået lavet foto scanning af flere billeder, da mine forældre havde rigtig mange gamle dias, som vi aldrig så på. Nu har jeg samlet billederne i et nyt album til dem, som de kan tage frem, når de vil.

    Svar

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *