SMS kviklån – Når pengepungen er tom og situationen kritisk

det skal jo ikke være nogen hemmelighed at jeg ikke er særlig velhavende, men det er almindeligvis ikke et særlig stort problem. Jeg bruger jo ikke særlig mange penge på mine gamle dage, så det går jo nok. Men så var det alligevel at det skete. Jeg havde glemt at mit barnebarn skulle komme på besøg i en uge, fordi at mor og far skulle på ferie alene, og der stod jeg så. Et barn med hjemve i den ene hånd og en tom pengepung i den andet. SMS kviklån redede min ære.

Almindeligvis kunne jeg jo bare have fået penge af min søn, men han var jo rejst på ferie, så jeg var nød til at ty til SMS kviklån, men de fungerede jo også udmærket, ikke mindst fordi at man kan låne 500 kroner rentefrit første gang, og det var jo rigeligt til en uges forplejning og da min søn kom hjem fik jeg naturligvis pengene igen.

Så man behøver altså ikke altid at gå helt op i en spids over alle de kviklån der bliver reklameret med. det er faktisk en udmærket service så længe man ikke går hvorvidt. Jeg ved i hvert fald ikke hvad jeg skulle have gjort uden SMS kviklån.

Lån penge – Et penge lån kan også lade sig gøre med små beløb

Next Story »

Forbrugslånet skal redde årets julegaveindkøb

One Comment

  1. Klaus
    2. november 2011

    Jeg havde en lignede oplevelse hvor et SMS kviklån reddede min ære. Jeg skulle nemlig på date, og opdagede 2 dage før, at pengene ikke var til det! Stor panik! Heldigvis var det både nemt og hurtigt med et SMS kviklån at låne penge.

    Svar

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *