Lån penge – Et penge lån kan også lade sig gøre med små beløb

Jeg stod for nogle uger siden og skulle have ny mobiltelefon. Det er jo ikke fordi at jeg er en af dem som altid partout skal have det nyeste af det nyeste. Så når Steve Jobs står og promoverer den nye Iphone eller noget i den stil, så er jeg ærlig talt temmelig ligeglad. Nu forholder det si imidlertid sådan at jeg ikke rigtig havde noget valg, for dagen før havde jeg tabt min gamle telefon på vej over vejen, hvorefter den blev kørt over af en bil. Så er der altså ikke meget man kan gøre for at redde den.

Da jeg så stod i butikken og spurgte hvordan jeg dog skulle få råd til nogen af deres telefoner og ikke var interesseret i at betale 700 kroner om måneden lød det prompte: Lån penge. Ja den er god med dig sagde jeg så. Jeg kommer igen når jeg skal købe en hus eller noget i den stil. Men ekspedienten mente det faktisk seriøst. Det viser sig at man i Dagens Danmark kan optage meget små lån uden de store udgifter, hvilket jo var præcis hvad jeg havde brug for.

Jeg lånte en telefon og ringede ind. Jeg fik at vide at man også bare kunne sende en SMS, men når det handler om penge lån, så er det altså ikke godt nok til mig, jeg har brug for personlig kontakt. Men hvorom alt er så gik det jo glimrende. Jeg kunne desværre ikke få pengene før end den næste dag, men det var jo også udmærket.

Næste dag stod pengene ganske vidst på min konto og jeg styrtede ned for at hente min nye telefon, som jeg bare er blevet så glad for. Nej den kan ikke gå tur med hunden, men det kommer nok også en dag.

Lån penge siger jeg også nu. Man skal naturligvis være opmærksom på ikke at involvere sig i disse dyre forbrugslån som man hører så meget om, men ellers er det faktisk en ganske udmærket service

Jeg vil skifte bank og flytte min opsparing væk fra den gamle

Next Story »

SMS kviklån – Når pengepungen er tom og situationen kritisk

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *