Økologisk foder – Økologi betyder meget for os og vores dyr

Økologi har været på mode nogen tid efterhånden og det ser ikke ud til at ændre sig foreløbigt. Det er jo ganske forståeligt for det er meget vigtigt. Hvis vores børn og vores dyr skal have en anstændig fremtid at se frem til, så er økologi et af de vigtigste redskaber. Således bør man naturligvis også købe økologisk foder til sine dyr.

Økologisk foder findes i dag til alle dyr, hvad enten det er hunde katte, heste, køer, grise eller får. Dette er et udtryk for en stadigt stigende efterspørgsel og jeg mener at det er en meget positiv udvikling. Vi vil ikke længere finde os i alverdens sprøjtegifte og tungmetaller, heller ikke når det kommer til vores dyr. Det giver jo faktisk så meget mening at det kan være svært at forstå, at dette ikke altid har været tilfældet.

Desværre er der stadig mange som ikke har råd til at købe økologisk foder til deres dyr, hvor gerne de end vil, men dette ændrer sig hurtigt i kraft af den stigende efterspørgsel. Også hos os er det tilfældet, og vi bestræber os på at tilbyde Danmarks billigste økologiske foder til alle, samtidig med at vi holder den høje kvalitet.

Next Story »

Forleden dag fandt jeg to herreløse hunde – jeg gav dem hundemad

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *