Jeg tager Beaute Pacifique med til min mor i Frankrig

Mine forældre bor i Nordfrankrig på grund af min fars arbejde, og jeg tager ned og besøger dem ca. to til tre gange om året. Jeg har selvfølgelig altid gaver med dem, og plejer at ringe og høre dem, om der er noget specielt, de ønsker sig. Om nogle få dage skal jeg derned, og min mor siger, hun ønsker sig creme fra Beaute Pacifique denne gang.

Sidst mine forældre besøgte mig i Danmark, zappede vi forbi en længere reklame, der handlede om netop dette mærke, og jeg kunne se, at min mor synes, det så virkelig interessant ud.

Jeg ved, at jeg enten kan købe Beaute Pacifique i en lille forretning nede i byen, der sælger en masse af den slags luksus cremer, eller over nettet i en web shop, jeg fandt den anden dag, da jeg sad og kiggede efter det.

Jeg har læst lidt mere om Beaute Pacifique, og synes faktisk, ligesom min mor, at det er et interessant mærke. Måske skal jeg også købe et eksemplar til mig selv, udover det, jeg skal have med til det nordlige Frankrig her i næste uge. Jeg håber, mine forældre bliver glade for de gaver, jeg har med til dem.

Jeg vil hermed gerne anbefale rosenrod til rekonvalescens

Next Story »

Hvorfor skal man egentlig spise fiskeolie?

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *