Jeg vil hermed gerne anbefale rosenrod til rekonvalescens

Hvis du går og er træt og uoplagt, vil jeg gerne anbefale dig at du prøver et middel, som hedder Rosenrod. Det er en form for håndkøbsmedicin, som jeg fandt i den helsekostforretning, jeg plejer at handle i. Faktisk var jeg inde for at købe noget helt andet, men mens jeg ventede på at blive ekspederet, så jeg dette middel ved kassen.

Det skal måske lige siges, at jeg på det tidspunkt lige var stået ud af sygesengen og ikke var begyndt på arbejde endnu, da jeg stadig var tydeligt mærket, og det var netop derfor, jeg fandt dette middel, Rosenrod, interessant, for der stod nemlig på skiltet at det virkede opkvikkende, også i forbindelse med rekonvalescens, som er perioden lige efter ens sygedage.

Jeg kom faktisk rimelig hurtigt over min sygdomsperiode, og kunne starte på arbejde igen relativt hurtigt, og jeg tror, det har været på grund af, jeg tog Rosenrod i den periode. I hvert fald vil jeg gerne anbefale det til andre, også fordi det både er opkvikkende og virker positivt på ens humør. Så hvis du ligger syg nu, så skaf dig selv noget Rosenrod, så du kommer hurtigere over din sygdomsperiode og rekonvalescens.

Ny livsstilsændring med Nupo slankekuren går snart i gang!

Next Story »

Jeg tager Beaute Pacifique med til min mor i Frankrig

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *