Hvorfor skal man egentlig spise fiskeolie?

At spise fiskeolie dagligt er en nem og hurtig måde at få de nødvendige omega 3, 6 og 9 fedtsyrer på. Disse essentielle fedtsyrer er gode for dig, fordi de hjælper, kort sagt, med at holde hjernen ung. Omega-fedtsyrer findes især i fisk, men også i naturen, og er godt for hukommelse og koncentration, og der er stort set ingen undskyldning for ikke at spise det.

Det er nemlig de færreste mennesker, der får den anbefalede mængde fed fisk, og her kan fiskeolie heldigvis erstatte disse vigtige stoffer, som kroppen har brug for. Fed fisk er i øvrigt sådan noget som makrel, sild og laks, altså fisk, vi normalt vil betegne som pålæg, og det er selvfølgelig olien fra disse typer fisk, der findes i de små kapsler, som skulle være så gode for dig.

Indrømmet, at det kan være lidt af en jungle at finde den rette type fiskeolie. Der findes et væld af mærker, som alle påstår at være de bedste på markedet. Der er dog nogle parametre, som man generelt kan rette sig efter, når man skal købe dette.

For eksempel må fiskeolie aldrig lugte harsk eller af fisk. Det betyder nemlig, at det er for gammelt, og i mange tilfælde kan man desværre ikke regne med, hvad der står på mindst holdbar til-mærkaten.

Derudover, så skal man være klar over, at fiskeolie har mange forskellige egenskaber. Som jeg skrev i første afsnit, hjælper det på hukommelse og koncentration, hvilket er godt for børn og unge i skolealderen samt mennesker med adhd, men p.t. er man ved at undersøge, om det kan hjælpe på sygdomme som gigt, depression og andre psykiske lidelser, psoriasis. Dette ved man dog endnu ikke så meget om, men det er bestemt værd at følge med i.

Jeg tager Beaute Pacifique med til min mor i Frankrig

Next Story »

Min diætist hjalp mig med at tabe mig ved at lægge en god kostplan

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *