Pilotjakke og camouflage windbreakers – Der er stilen er det ikke?

Jeg har været ude og købe vintertøj til familien og det har faktisk været lidt af en oplevelse. Nu er ungerne jo blevet så store, at de rent faktisk går op i deres tøj, så jeg kunne jo ikke bare spise dem af med hvad som helst. Jeg ved jo sådan set godt hvad de kan lide, og derfor endte jeg også med at kø camouflage windbreakers til den ene og en pilotjakke til den anden, men det var ikke let at finde.

Før i tiden var livet jo lettere, for da var en skovl en skovl og en jakke en jakke. Der var ikke så meget at rafle om. Tøj skulle være praktisk og så var det ligesom det. Det er jo lidt den ideologi at jeg er opvokset med, så man kan nok forstå at jeg nogle gange bliver lidt overvældet af udvalget. De havde jo ikke bare én slags pilotjakke, de havde naturligvis rigtig mange.

De fik altså deres tøj, den ene en pilotjakke og den anden camouflage windbreakers. Så håber jeg bare at de er glade for dem og passer på dem.

Shoe the Bear – Mærkeligt navn men fantastiske sko

Next Story »

Camouflage tank tops – Tank tops til mænd?

3 Comments

 1. MAren Madsen
  14. oktober 2011

  Jeg ved præcis hvad du mener. Jeg har også børn og når de først bliver gamle nok, så forstår man for alvor for lang tid siden det er, at man selv var ung.

  Jeg har dog selv en pilot jakke, for de har jo eksisteret i mange år, men udtrykket windbreakers… Det tror jeg ikke at jeg har hørt før.

  Svar
 2. Berit Nielsen
  18. oktober 2011

  En pilotjakke ved man ganske rigtig hvad er, men der findes jo så mange ting som går under det samme navn. Det skal man ikke tage så højtideligt. Det er jo bare salgstricks.

  Svar
 3. Janni Hansen
  19. oktober 2011

  Camouflage windbreakers? Jeg ved ikke rigtig, jeg har jo ikke planer om at skulle i felten foreløbig. 😀

  Det lyder da under alle omstændigheder som en god deal. Jeg tjekker det i hvert fald ud.

  Svar

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *