Camouflage tank tops – Tank tops til mænd?

Jeg har altid troet at tank tops var noget til kvinder, altså ligesom toppe til at holde diverse aggregater på plads hos kvinderne. Derfor har udtrykket naturligvis haller interesseret mig alverden, for jeg er nu engang en mand. Forleden dag stødte jeg imidlertid på udtrykket camouflage tank tops, men i kategorien mænd. Så kan det nok være at jeg gjorde store øjne.

Det viste sig naturligvis at meget hurtigt at det var mig som var gal på den. Camouflage tank tops er slet ikke noget til kvinder, men derimod til mænd. Jeg ved ikke hvad man skal kalde det andet en T-shirts uden ærmer, men det er jo sådan set heller ikke det der er essensen af det.

Man lærer noget nyt hver dag, og det gælder også mig. Camouflage tank tops er ikke noget kvinder, men i stedet til mænd. Så ved i det. Man tror at man ved det hele, men pludselig sker der et eller andet som beviser at dette bestem ikke er tilfældet, og så føler man sig virkelig dum.

On that bomshelf vil jeg slutte nu. De camouflage tank tops jeg faldt over er faktisk ret fede, så tag et kig om du lyster.

Pilotjakke og camouflage windbreakers – Der er stilen er det ikke?

Next Story »

En parka jakke – det helt “mode” rigtige valg til dine børn

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *