En parka jakke – det helt “mode” rigtige valg til dine børn

Alle som har børn, især hvis der er tale om teenagere, ved hvor svært det kan være at pakke dem ordentlig ind om vinteren. De forstår ikke at hvis man ikke har tøj nok på, så bliver man syg, og det er helt umuligt at finde varmt tøj som overholder den sidste nye mode. Nuvel, der er en løsning på ethvert problem og i dette tilfælde er det en parka jakke.

Parka jakker fås i alle mulige mærkelige udgaver, så der skal nok være en som dit barn synes er “fed”, men fælles for dem alle er at de er gode til vinterbrug. Jeg tog chancen og købte en til min datter og der var slet ingen diskussion. Hun var simpelthen så glad for den at man skulle tro at det var løgn. Det skulle vises til veninderne og så videre i samme dur.

Således lykkedes det mig at løse et af de største problemer jeg har haft med mine børn, og kun ved hjælp af en parka jakke. Nogle gange imponerer jeg altså mig selv en smule. Nå men jeg vil slutte nu, håber det har været en hjælp for nogle.

Camouflage tank tops – Tank tops til mænd?

Next Story »

Liners og sokker – God julegave idé eller helt ved siden af?

One Comment

  1. Anette fris Larsen
    26. oktober 2011

    Jeg vil bare gerne lige anbefale omtalte parka jakke. Den er virkelig god og så er den oven i købet billig.

    Svar

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *