Hvis man skal tage et lån uden risiko, så tag et sms kviklån

Jeg var i en slem knibe på et tidspunkt, hvor jeg skulle besøge mine bedsteforældre. De var altid så flinke og rare ved mig, men turen til Jylland fra Sjælland var lidt dyrere, end jeg havde forventet. Jeg blev nemlig nødt til at tage et sms kviklån, og det skulle helst være et lån uden risiko for, at det blev opdaget.

Min familie havde altid haft en idé om, at lån uden risiko ikke fandtes, men jeg vidste bedre end det. Jeg havde taget en masse sms kviklån gennem tiderne, uden det blev opdaget af mine forældre. Det var let og hurtigt, og jeg kunne altid betale tilbage i løbet af måneden.

Jeg fik at vide af min familie, at hvis jeg ville tage et lån uden risiko, så skulle jeg da bare spørge dem. Familie var familie, og det var meningen, at vi skulle holde sammen, så længe vi kunne. Et sms kviklån var bare så meget nemmere – og jeg slap for at komme med alle mulige forklaringer om, hvad jeg havde brug for pengene til.

Som sagt var det meningen, jeg skulle besøge mine bedsteforældre. Jeg havde bare ikke råd. Togbilletterne var åbenbart steget i pris, så jeg var tvunget til at tage et lån uden risiko via et sms kviklån.

Jeg greb hastigt min smartphone og sendte en ansøgning om et sms kviklån. De plejede altid at være hurtige om at godkende min ansøgning, så det var et lån uden risiko for, at jeg ville komme for sent med toget mod Jylland.

Mine bedsteforældre skulle nok komme til at se mig i tide. De elskede mig højt – næsten højere end mine egne forældre gjorde. Jeg havde fortalt dem hver gang, jeg havde taget et sms kviklån, fordi jeg følte, jeg kunne stole på dem. Hvis jeg skulle tage et lån uden risiko for noget som helst, så var det mine bedsteforældre, det skulle tages fra.

Jeg fik endeligt overført pengene fra det sms kviklån, jeg tog, til min konto. Nu kunne jeg endelig købe min togbillet og komme af sted. Togturen forløb stille og roligt og helt smertefrit, og jeg kunne tænke over, hvordan jeg kunne betale mit lån uden risiko tilbage.

Det kunne være, jeg kunne tage et ”sms kviklån” hos mine bedsteforældre. Jeg sendte dem en besked og spurgte dem, om det var muligt at tage et lån uden risiko hos dem. De forstod joken.

Alt hvad du behøver at vide om at låne penge via et mobillån

Next Story »

Jeg bliver nødt til at låne penge hvis jeg skal ud og rejse i år

4 Comments

 1. Carsten Jensen
  24. januar 2012

  Som du nok har opdaget, så er det jo super nemt at tage et sms kviklån, og det er heller ikke, fordi det er vildt dyrt. Jeg vil i hvert fald hellere tage sådanne slags lån, hvis jeg har brug for at låne penge frem for at skylde familien penge i tide og utide.

  Svar
 2. Mike Christiansen
  31. januar 2012

  Det er da godt, at din familie har humor. Jeg tror aldrig, at jeg ville kunne spørge mine bedsteforældre, om jeg kan tage et sms kviklån af dem, men de har nu heller ikke så mange penge at gøre godt med.

  Svar
 3. Kenneth Petersen
  2. februar 2012

  Jeg vidste faktisk ikke, at man efterhånden kan tage lån uden risiko, men det siger måske også lidt mere om mig end om noget andet.

  Svar
 4. Marie Routhe
  16. april 2012

  Jeg har før prøvet at tage et sms kviklån, og det var virkelig heldigt, at det kunne lade sig gøre. Jeg har dog aldrig lånt penge af mine bedsteforældre, men jeg tror dog heller ikke, at de har særlig mange penge at låne af.

  Svar

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *