Sidste skoledagskostumer er nogle af de sjoveste kostumer

Jeg elsker kostumer, og jeg benytter enhver lejlighed til at tage dem på. Nu er jeg så heldig, at det i år er min tur til at have sidste skoledag, og jeg er allerede nu på udkig efter sidste skoledagskostumer. Jeg vil nemlig gerne være den, der har det flotteste, mest kreative og mest opsigtsvækkende kostume på.

Nu er jeg sådan set også rimelig godt kendt for at have nogle sjove og kreative kostumer på, når der er kostumefester og andet spas. Jeg kan huske engang til fastelavn, hvor min mor havde lavet et juletræskostume til mig, og jeg tænker, at det kunne være sjovt, hvis mit sidste skoledagskostume var noget i den stil.

Det var nemlig utrolig kreativt, og sådan har mine kostumer altid været. Jeg har indtil videre fundet en håndfuld sidste skoledagskostumer, som jeg godt kunne tænke mig at købe, men jeg kan jo naturligvis ikke købe dem alle sammen.

Eller jo, det er selvfølgelig muligt at købe 5 forskellige sidste skoledagskostumer, hvis vi antager, at jeg havde pengene til det, men jeg kan jo naturligvis kun have et kostume på af gangen, så jeg kan jo lige så godt nøjes med at købe et.

Mine veninder har endnu ikke undersøgt markedet for sidste skoledagskostumer, og jeg har tænkt mig, at når jeg træffer det endelige valg om, hvilket kostume jeg skal have på til sidste skoledag, så vil jeg anbefale de andre kostumer til de veninder, der til sin tid endnu ikke har fundet deres sidste skoledagskostumer.

Jeg har nemlig fundet en hjemmeside, hvor man kan købe sidste skoledagskostumer. Det er jo super smart, at der findes sådan nogle steder, hvor man nemt og hurtigt kan købe kostumer, i stedet for at man selv skal til at lave dem, ligesom man gjorde, da mine forældre var børn.

3 Comments

 1. Jette Nystrøm
  24. januar 2012

  Jeg har også altid elsket kostumer, så jeg forstår udmærket godt din passion for disse. Det giver en mulighed for at være en anden for lidt tid, og det er jo bare skønt. Og så er det også virkelig sjovt at se, hvilke kostumer de andre kommer i.

  Svar
 2. Maiken Skov
  27. januar 2012

  Hvad er det for en hjemmeside, du snakker om? Jeg leder nemlig efter nogle kostumer, og jeg kan slet ikke finde nogle..

  Svar
 3. Christina Thers
  11. april 2012

  Jeg synes, at det lyder som en rigtig god ide med et kreativt kostume til sidste skoledag. Det er jo snart ved at være tid, og man kan få rigtig mange spændende sidste skoledagskostumer i dag.

  Svar

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *