Jeg bruger nu både canon lasertoner og epson printerpatroner

Jeg har et lille dilemma, som jeg håber, at der er nogle, der kan hjælpe mig med. Jeg er lige nu i besiddelse af to printere; en canon laserprinter og en almindelig epson printer. De mangler begge to henholdsvis canon lasertoner og epson printerpatroner, men det firma som jeg plejer at købe dem hos er lukket, og jeg ved derfor ikke, hvor jeg nu skal købe dem henne.

Min kone plejer at sørge for at købe en ny canon lasertoner og epson printerpatroner, når de gamle er ved at løbe tør for blæk. Problemet er bare, at min kone forlod mig for nogle måneder siden, og jeg er derfor rimelig lost.

Jeg kunne derfor godt tænke mig at høre fra jer, hvis der er nogen, der ved, hvor man kan købe canon lasertoner og epson printerpatroner henne. Det skal helst være i samme butik, men det kan godt være, at det bliver lidt for svært at finde, da det jo ikke mindst er to forskellige mærker, jeg skal bruge, men også to forskellige former for blæk.

Det kunne være super smart, hvis man kunne købe en blækpatron, der kunne bruges til alle de forskellige former for printere, men man kunne jo selvfølgelig også bare lade være med at gøre som mig og købe to forskellige slags printere, der henholdsvis bruger epson printerpatroner og canon lasertoner.

Sket er sket, og det kan jeg jo ikke lave om på nu, men der er jo sådan set også en grund til, at jeg nu står i den situation, at jeg både skal bruge canon lasertoner og epson printerpatroner.

Jeg købte nemlig i sin tid en epson printer, der selvfølgelig bruger epson printerpatroner, til privat forbrug, og for nogle måneder siden købte jeg så min nye canon laserprinter, som jo bruger canon lasertoner, til hjemmekontoret.

Endelig fandt jeg billige Brother og Canon printerpatroner online!

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *