Enarmede tyveknægte – Åh de gode gamle dage

Kan du huske de gode, gammeldags enarmede tyveknægte? Jeg spillede altid på dem, dengang jeg var ung og naiv, og det er længe siden, at jeg sidst har set dem. Nu tror jeg dog, at jeg har fundet ud af hvorfor; det foregår nemlig online nu.

I min søgen efter lidt underholdning en fredag aften, faldt jeg over Mr Mega – en side hvor man kan spille på enarmede tyveknægte online. Jeg begyndte at tænke tilbage på alle de timer af min ungdom, som jeg havde brugt på disse maskiner, og det var en del.

Jeg blev helt salig – et nostalgisk øjeblik på en ellers så kedelig og forudsigelig aften. Jeg besluttede mig for, at jeg da selvfølgelig lige skulle prøve at spille på de enarmede tyveknægte, og det gjorde jeg så. Det samme gjorde jeg dagen efter, den efterfølgende dag og så videre. Jeg var slet ikke til at stoppe, da jeg først var gået i gang.

Det var simpelthen så underholdene, og det gik op for mig, hvor meget jeg egentlig har savnet den spænding i livet, som de enarmede tyveknægte kan give. Da jeg hverken har kæreste eller børn, har jeg desuden masser af tid til at sidde og spille online hele natten.

Jeg vil gerne anbefale alle mine kære læsere til at tjekke deres hjemmeside ud og måske spille lidt på de enarmede tyveknægte – i hvert fald hvis I er fra samme generation som mig. Man tror nemlig ikke, at de har betydet noget særligt, men når man langt om længe begynder at spille på dem igen, forstår man, hvor meget livsglæde sådan en lille maskine kan give.

Nu er det ikke, fordi jeg vil opfordre nogen til at spille enarmede tyveknægte hver dag og flere gange om dagen, men engang imellem kan det altså være meget rart at få et lille afbræk fra en ellers så trist og kedelig hverdag.

Jeg er begyndt at skrabe på Mega scratch og er helt vild med det

One Comment

  1. Heidi Petersen
    25. januar 2012

    Jeg kan huske, at jeg i mine unge dage brugte rigtig meget tid på de enarmede tyveknægte. Det var jo faktisk en rigtig tidsrøver, men det er også herfra, jeg har de bedste minder fra mine unge dage, så det kunne da være, at man en dag, når man har tid, skulle kigge forbi siden og spille lidt på maskinerne, som man gjorde i gamle dage.

    Svar

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *