Hjælp: Billige vinterdæk – hvor køber jeg vinterdæk med fælge?

Jeg går og leder efter nogle billige vinterdæk, og det skal helst være vinterdæk med fælge – er der nogle, der ved, hvor man kan købe sådan nogle henne?

Jeg gider ikke at bruge en masse penge på at købe vinterdæk med fælge, da vi ikke engang har set skyggen af vinter endnu, hvorfor jeg leder efter nogle billige vinterdæk. Man skal jo have dem på bilen, selvom det hverken sner eller fryser, og så kan man jo lige så godt spare, hvor man kan.

Jeg har været rundt forskellige steder, hvor man kan købe vinterdæk med fælge, men jeg har endnu ikke set noget, som jeg synes stemmer overens med min ide om billige vinterdæk. Da jeg ikke helt har fundet ud af, hvad jeg gør, hvis jeg slet ikke funder nogle vinterdæk, som jeg har lyst til at købe, kunne jeg som sagt rigtig godt bruge en hjælpende hånd.

Det skal helst være vinterdæk med fælge, da jeg ellers skal ud og købe nye fælge også, og så kan jeg jo lige så godt slå to fluer med ét smæk. Derfor: Hvis du ved, hvor man kan købe billige vinterdæk henne, må du meget gerne kontakte mig her på bloggen.

Spar penge og køb billig solfilm – det gavner din pengepung

Next Story »

Carport i Værløse – få lavet en ny og flot carport til din bolig i Værløse

2 Comments

 1. Jeanette Lund
  18. januar 2012

  Har du prøvet at kigge hos daek-shoppen? De har nemlig et stort udvalg af billige vinterdæk, og du kan sikkert også købe vinterdæk med fælge.

  Svar
 2. Marie-Louise
  3. februar 2012

  Jeg har prøvet i årevis at finde nogle gode billige vinterdæk til min mand, men det ender altid galt, for farven matcher aldrig hans bil.

  Svar

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *