Skal jeg bestille rejser til Side eller rejser til Belek?

Jeg har besluttet mig for, at jeg skal til Tyrkiet her i sommerferien, men jeg ved ikke helt, om jeg skal til Belek eller Side, og jeg har derfor brugt hele weekenden på at kigge på rejser til Belek og rejser til Side.

Efter flere dages søgen er jeg stadig ikke kommet tættere på en beslutning om, hvorvidt jeg skal bestille en af de billige rejser til Belek eller en af de billige rejser til Side. Hvis der havde vores stor prisforskel på destinationerne, havde det måske ikke været så svært at vælge, men sådan er det nu engang ikke.

Da jeg ikke selv kan finde ud af at komme frem til en konklusion, så kunne jeg godt tænke mig at høre, hvad I læsere synes. Skal jeg bestille rejser til Belek eller rejser til Side?

Da jeg gerne vil bestille min rejse, nu her mens den er billig, så vil jeg meget gerne have et svar så hurtigt som muligt, og du må meget gerne fortælle, hvorfor du synes, at jeg enten skal bestille rejser til Belek eller rejser til Side.

Familierejser til Tyrkiet – bestil All Inclusive rejser til Tyrkiet

Next Story »

Rejser til Antalya – har du nogle gode råd til en ferie i Tyrkiet?

2 Comments

 1. Maria Mortensen
  28. marts 2012

  Jeg synes helt klart, at du skal bestille rejser til Side – det er min absolutte yndlingsdestination i Tyrkiet!

  Svar
 2. Mia Andersen
  18. april 2012

  Jeg er også helt vild med Side, så jeg vil nok også råde dig til at bestille rejser til Side. Dog tror jeg også, at det kunne være spændende at komme til Belek, men der har jeg aldrig selv været før.

  Svar

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *