I dag er det almindeligt at have en eller flere mobiltelefoner

Min kæreste kommer oprindeligt fra USA, og han har to mobiltelefoner, hvoraf den ene bruges til almindeligt brug her i Danmark, mens den anden bruges til at ringe til USA.

Han kunne selvfølgelig godt vælge kun at have en mobiltelefon, men så ville han hele tiden skulle skifte sim-kort, og det blev vi enige om var lidt for besværligt, og vi valgte derfor at købe to mobiltelefoner til ham. Havde han haft råd til at købe en computer, kunne han selvfølgelig ringe gratis til sin familie fra den, men det har han desværre ikke.

Han har dog fundet et abonnement, hvorved han kan ringe billigt til USA, så på den måde sparer han jo også lidt penge ved at have to mobiltelefoner. De mobiltelefoner han har, har ikke kostet særlig meget, og de kan derfor ikke meget andet end at ringe og skrive beskeder, hvilket nok er meget heldigt, da han ikke er særlig god til at passe på sine mobiltelefoner.

Jeg kunne derimod rigtig godt tænke mig at få en ny telefon, og det skal helst være en, der kan gå på nettet, så jeg kan høre musik, når jeg er på vej på arbejde.

Det er jo helt utroligt, hvor meget denne branche har udviklet sig. Jeg kan huske dengang, jeg havde en af de første mobiltelefoner, der var kommet på markedet, og det var en rimelig tung sag, der ikke kunne meget andet end at ringe, og jeg synes, at det er helt fantastisk, at en telefon i dag fungerer mere eller mindre som en lille computer.

Det gør jo, at vi kan fortsætte dette globale samfund, vi har skabt, og verden bliver mindre og mindre. Det tager fx ikke min kæreste mere end et par sekunder at ringe til sine forældre, der befinder sig mange tusinde kilometer væk.

Har man en computer, eller en telefon der kan foretage videoopkald, kan man desuden se dem, man savner på den anden side af jorden, og foregår dette via computer, koster det som regel ikke noget, og det tror jeg har en stor indflydelse på vores valg, når vi fx overvejer at flytte til et andet land.

Det er stadig dyrt at ringe til mobiltelefoner i udlandet, men jeg er sikker på, at teleselskaberne er i gang med at følge udviklingen inden for mobiltelefoner således, at det på sigt bliver langt billigere at ringe på tværs af landene.

Mobil tilbehør – jeg skal have købt et iphone cover til min iphone

2 Comments

 1. Sanne Andersen
  28. marts 2012

  Det lyder da godt nok lidt underligt, at din kæreste ikke benytter sig noget mere af internettet, men det er forståeligt nok, hvis han ikke har råd til en computer. Det ville bare spare ham rigtig mange penge, men ellers er det jo godt, at I har fundet en løsning med to mobiltelefoner.

  Svar
 2. Rikke Andersen
  30. marts 2012

  Jeg har også to mobiltelefoner, men det skyldes, at den ene er en arbejdstelefon, og den anden er til privat forbrug. Jeg har dog hørt, at man kan købe nogle mobiltelefoner, hvor man kan sætte to sim-kort i, men jeg ved endnu ikke helt, hvordan det præcist fungerer, men det kan da være, at det var en fin løsning til din kæreste, så han ikke behøver at rende rundt med to telefoner.

  Svar

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *