Hvor kan jeg låne penge til julegaver henne?

Nu er det jo snart jul, og jeg glæder mig utroligt meget. I år har jeg tænkt mig, at alle i min familie skal have nogle rigtig gode julegaver fra mig, men der er bare et lille problem. Jeg har nemlig ikke rigtig taget højde for, at jeg ikke får særligt meget i løn, så jeg har brug for at låne penge.

Jeg plejer at være lidt nærig, når det kommer til gaver, men i år skal det være anderledes, hvorfor jeg desværre har brug for at låne penge. Min familie har hjulpet mig rigtig meget i løbet af året, og jeg synes derfor, at de fortjener nogle rigtig gode og velovervejede gaver til jul.

Jeg ved bare ikke lige, hvor jeg skal låne pengene fra, og jeg har gået og spekuleret i flere dage nu. Jeg skal jo snart i gang, hvis jeg også skal nå at købe nogle gode julegaver, og min familie er ret stor, så det er omkring ti gaver, jeg skal købe.

Jeg ved ikke helt om jeg skal låne penge i banken, eller om jeg skal finde et af de små private lån, som man kan tage rundt omkring. Jeg er dog ikke helt sikker på, at jeg kan låne penge i banken, da jeg allerede har et stort lån, og det er jo stadig krisetider i bankerne.

De er derfor desværre ikke meget for at låne penge ud til forskellige “småting”, som de jo nok mener, at julegaveindkøb er. Det jeg synes er forkert ved bankerne er, at de netop kun tænker på penge og ikke på de familier, der ikke har råd til at købe julegaver. Her tænker jeg ikke på mig selv, men på de familier der ikke engang har råd til julemad.

Jeg vil skifte bank og flytte min opsparing væk fra den gamle

Next Story »

Investeringsrådgivning om børneopsparing – hvordan gør du?

2 Comments

 1. Pernille Rosenkranz
  13. december 2011

  Jeg synes godt nok, at det er for dårligt, at bankerne er så nærige med at låne penge ud, for det er jo ligesom lidt det, de er der for.

  Jeg håber virkelig, at du har fået lånt pengene et andet sted, så du har råd til alle de mange julegaver 🙂

  Svar
 2. Sabrina Usto
  10. februar 2012

  Jeg plejer altid at låne penge hos private kreditorer frem for banken, da det ofte er nemmere og hurtigere. Det er også en rigtig god mulighed for dem, der ikke kan låne penge i deres egen bank.

  Svar

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *