Min veninde og hendes mand er begyndt at fyre med træpiller

I går var jeg hjemme hos min veninde og hendes mand og spise brunch i anledning af min venindes fødselsdag. De fortalte, at de lige havde købt et pillefyr og var nu begyndt at fyre med træpiller. Det var nemlig et sted i budgettet, hvor de havde opdaget, at de kunne spare mange penge årligt.

Jeg så også deres pillefyr, og det var faktisk rigtig flot. Det pyntede rigtig fint i stuen, og selvom det nok har været rimelig dyrt, har det jo været en god investering.

Træpillerne stod læsset op ude i garagen, og det havde faktisk været rigtig nemt, for i og med de havde købt træpillerne på nettet, havde de fået dem leveret lige til døren.

Brunchen var ellers rigtig hyggelig og det hele, og vi fik super god mad. Røræg, bacon, yoghurt, müsli, hjemmebag etc. Det eneste jeg dog kunne tænke på var, hvordan i alverden jeg skulle få råd til et lige så flot pillefyr som dem, så jeg også kunne komme til at fyre med træpiller.

Jeg synes simpelthen, at det er så hyggeligt at have et pillefyr med levende ild i stuen. Desuden varmer det utroligt godt op, og så skaber det også en fantastisk stemning her til jul.

Da jeg kom hjem fra fødselsdagen, gik jeg straks på nettet og lavede noget research om, hvor meget det i alt ville koste både for pillefyr og træpiller. Jeg har regnet ud, at jeg til januar vil have råd til at købe det hele, hvilket desværre er lidt ærgerligt, da jeg i så fald ikke vil have pillefyret her til jul, hvilket jo ellers ville være rigtig hyggeligt med lidt ild i pejsen.

Træpillerne vil jeg ligesom min veninde og hendes mand købe på nettet, så jeg ligeledes kan få dem leveret lige til døren. Alt andet er da for besværligt, især når man som jeg ikke har nogen bil.

Min veninde ringede samme aften og sagde, at hun havde haft en rigtig god fødselsdag, og at hun syntes, at det var rigtig hyggeligt, at jeg kom. Hun sagde også, at hende og manden havde talt om, at de syntes, at det ville være en god ide, at jeg også fik et pillefyr og nogle træpiller. De havde faktisk et pillefyr i overskud, og de ville gerne forære mig det. Det blev jeg da selvfølgelig rigtig glad for, så nu er jeg allerede i gang med at kigge på træpiller.

Opgave om solvarmeanlæg tager snart livet af mig!

Next Story »

Køb træpiller – lær mere om hvad du skal holde øje med ved køb af træpiller

2 Comments

 1. Lars Sørensen
  12. december 2011

  Det var da godt nok vildt, at de forærede dig et pillefyr, for sådan et er jo ikke helt billigt. Har du forresten fået købt nogle træpiller endnu?

  Svar
 2. Mads Christiansen
  20. december 2011

  Jeg står også og leder efter nogle træpiller – er der nogen, der ved, hvor man kan købe sådan nogle henne?

  Svar

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *