Spar penge og køb billig solfilm – det gavner din pengepung

I lørdags var jeg inde forbi Rudetoning i København, hvor jeg fik sat billig solfilm på mine bilruder. Det gik rigtig hurtigt, og jeg ventede faktisk kun i to timer. Servicen var også helt i top, og jeg er meget mere tilfreds med solfilmen, end jeg havde regnet med.

Hos Rudetoning kan man vælge mellem mange forskellige slags billig solfilm, og kvaliteten er samtidig blandt den bedste på markedet. Faktisk får man udover en fordelagtig pris samt fantastisk kvalitet, hele 10 års garanti med i købet.

Udover den meget konkurrencedygtige pris, har jeg faktisk sparet endnu mere på den billige solfilm. Det er nemlig sådan, at man ved benyttelse af solfilm opnår en solreduktion på op til 60  %, hvilket betyder, at du ikke behøver at bruge aircondition, og du skåner derfor også miljøet. Derudover blokerer solfilm for 99 % af solens farlige UV-stråler, hvilket vil gavne både din egen, men også dine børns hud.

Måske vigtigst af alt, så hjælper solfilm dig mod at blive blændet, for eksempel af modkørende bilister og deres forlygter eller lys udefra som fx sne og lys. Billig solfilm kan altså skele mellem liv og død, da det kan redde dig fra forfærdelige trafikulykker.

Mørk solfilm kan derudover forhindre tyve og andre nysgerrige væsener i at trænge ind i din bil, da man herved undgår, at der kan kigges ind i bilen. Ved en investering i billig solfilm, vil du derfor spare penge i det lange løb, da du mindsker risikoen for tyveri.

Endeligt giver solfilm din bil et meget flot og eksklusivt look, som de fleste solfilmentusiaster elsker at blære sig med. Du kan få billig solfilm i alverdens farver og nuancer, og du kan dermed tilpasse dine bilruder, helt præcist som du ønsker dem.

Som sagt fik jeg sat billig solfilm på mine ruder. Jeg valgte den sorte film, da jeg syntes, at det så vildt fedt ud, og hvem vil ikke lige køre en tur ned ad strandvejen og vise sin nærmest nye bil frem til alle og enhver.

Den billige solfilm har virkelig sparet mig for mange penge, og jeg har sparet endnu mere ved at investere i dem. Derudover skåner jeg miljøet, hvilket jo er helt formidabelt for en miljøentusiast som mig. Det er virkelig noget af det bedste, jeg nogensinde har gjort ved min bil, og jeg kan klart anbefale det.

Hyring af flytteforretning eller leje af flyttebil – Et svært valg

Next Story »

Hjælp: Billige vinterdæk – hvor køber jeg vinterdæk med fælge?

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *