Billig bredbånd til boligforeninger – masser af information omkring fibernet til boligforeninger

Leder du efter billig bredbånd til dit boligselskab? I så fald så kan du overveje at investere i fibernet til boligforeninger. Fibernet er en ny teknologi, som giver dig en god og hurtig internetforbindelse til en god pris

Er du med i en boliforening, og er du på udkig efter forskellige måder at få billig bredbånd på? Hvis det er din situation, så er fibernet til boligforeninger en af de oplagte løsninger. Fibernet er et relativt nyt fænomen i Danmark, men er dog hurtigt ved at udvikle sig til en stadig mere populær måde at få billig bredbånd på for boligforeninger såvel som for private husstande. Læs derfor dette informative indlæg til ende og lær mere om, hvordan du kan få fingrene i noget billig bredbånd ved hjælp af fibernet til boligforeninger.

Opret fibernet til boligforeninger
Administrerer du dit boligselskabs internet- og telefoni-ordninger, så kan fibernet være en af de løsninger, som dit boligselskab på langt sigt vil kunne drage stor fordel af. Mens at det tidligere især var TDC, som sad på det danske fibernetmarked, så er der i dag et bredt udbud af virksomheder, som tilbyder opkobling til fibernet. Denne øgede konkurrence har betydet lavere priser, bedre service og generelt bedre forhold for fibernet-kunderne.

Den øgede konkurrence blandt televirksomhederne skyldes især en afgørelse fra IT- og Telestyrelsen, som for et par år tilbage besluttede, at TDC skal betale regningen, når nye husstande, som er kunder hos andre end TDC, skal opkobles til fibernettet.

Førhen var det kunderne selv, der skulle betale regningen for denne opkobling, hvilket gjorde det sværere for andre tele-virksomheder end TDC at tiltrække kunder til et fibernetsabonnement.  I dag er situationen derimod en helt anden til stor fordel for kunder på udkig efter fibernet til boligforeninger på et økonomisk overkommeligt prisleje.

Hvordan fungerer fibernet?
Sammenlignet med traditionel internet via sendemaster, så fungerer fibernet ved hjælp af kabler, som er nedgravet i jorden. Fordelen ved dette er, at din forbindelse er stabil, uanset om du bor i et øde område med få sendemaster elle ej. Derudover påvirkes fibernettet heller ikke i samme udstrækning som traditionel sendemastbaseret internet af, hvor mange personer der bruger den samme forbindelse som dig. Derfor, er du på udkig efter billig bredbånd af en stabil, god kvalitet, så er fibernet til boligforeninger noget, som du sjældent vil gå galt i byen med

Next Story »

På jagt efter billig webhosting med mine bedste veninder

5 Comments

 1. Mette Nymand
  26. januar 2012

  Det var da utrolig heldigt, at jeg lige faldt over dette indlæg, da jeg faktisk går og overvejer, om jeg skal skrifte bredbånd. Jeg har endda allerede fundet noget billig bredbånd, som jeg tror, at jeg skifter over til.

  Svar
 2. Beate Jørgensen
  30. januar 2012

  Jeg leder efter noget billig bredbånd, og jeg synes ærlig talt, at det er lidt af en jungle at finde rundt i. Derfor kunne jeg godt tænke mig at høre, om der er nogle, der ved, hvor man kan købe sådan noget henne?

  Svar
 3. Signe Thomsen
  10. februar 2012

  Jeg leder også efter noget billige bredbånd, der virker stabilt – nogle der kan anbefale en udbyder?

  Svar
 4. Signe Andersen
  14. marts 2012

  Nu har jeg haft billig bredbånd i nogle år efterhånden, og jeg er rimelig tilfreds. Jeg har Bolignet som udbyder, og dem er jeg meget tilfredse med.

  Svar
 5. Klaus
  26. marts 2012

  Jeg har længe villet have fibernet, men det er først efter at jeg læste din artikel, at jeg tog mig sammen. Jeg kan se på det hele, at mit nye billige bredbånd rent faktisk er både billigere og hurtigere, end hvad jeg betalte for før.

  Svar

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *