Jeg har tænkt mig at købe et elhegn så hunden ikke kan løbe væk

Jeg har et ret stort problem, som jeg godt kunne tænke mig at få lidt hjælp med. Min hund løber konstant ud af haven, og det resulterer ofte i, at jeg må bruge mange sene nattetimer på at lede efter den, hvorfor jeg nu har tænkt mig at købe et elhegn.

Jeg har spurgt mig selv om, hvad min hund mon ville synes om at være omringet af et elhegn, men det kan den jo sådan set ikke gøre så meget ved. Jeg har det lidt sådan, at den i så fald bare kan lade være med at prøve at rende væk, men hvad synes I?

Jeg har spurgt samtlige familiemedlemmer, venner, bekendte etc., og jeg har efterhånden fået en del forskellige meninger, og nu kunne jeg altså godt tænke mig at høre din. Lige meget hvad så har jeg altså tænkt mig at købe et elhegn, for jeg bliver virkelig bekymret, når jeg opdager, at min hund er væk, og jeg er efterhånden ved at være lidt træt af at gå og bekymre mig i tide og utide.

Mit næste problem er så, hvor man køber sådan et elhegn henne? Jeg har aldrig før haft dyr, og jeg har i hvert fald aldrig haft brug for et elhegn af nogen som helst art, og jeg har derfor ingen anelse om, hvor man køber sådan et henne, hvor meget det koster, hvordan det virker etc.

Som du nok kan fornemme, så er jeg lidt ”grøn” og uvidende, når det kommer til elhegn, og jeg har derfor desperat brug for din hjælp, hvorfor jeg vil sætte stor pris på, at du har tid og lyst til at skrive til mig her på bloggen.

Jeg har selvfølgelig prøvet at læse mig frem til det på nettet, men jeg har indtil videre ikke været i stand til at finde nogle gode bud, hvorfor jeg altså nu spørger jer læsere om hjælp. Det kan selvfølgelig godt være, at jeg ikke har kigget på de rigtige hjemmesider, men hvorom alting er, så har jeg altså brug for din hjælp og ekspertise vedrørende elhegn.

Først og fremmest kunne jeg som sagt godt tænke mig at høre, hvad du synes om elhegn, og så vil jeg også gerne høre, om du måske endda kan anbefale nogle steder, hvor jeg kan købe det henne. Har du nogle andre ideer til, hvordan jeg undgår, at min hund løber væk, er jeg også meget interesseret i at høre dem.

Forleden dag fandt jeg to herreløse hunde – jeg gav dem hundemad

Next Story »

Katteformidling hos den lokale dyrehandel – stof til eftertanke

3 Comments

 1. Christina
  18. maj 2012

  Jeg synes, at det lyder som en rigtig god ide at købe et elhegn. Nu har jeg ikke selv så meget forstand på den slags, men jeg ved, at man kan købe det hos DLG, så prøv evt. dem.

  Svar
 2. Pernille
  1. juni 2012

  Min hund løber også væk i tide og utide, men jeg har dog aldrig tænkt på at købe et elhegn – er det ikke lidt synd for hunden, hvis den får stød? Men lyder det som en rigtig god ide.

  Svar
 3. Sebastian Poulsen
  13. juli 2012

  Man kan sagtens bruge elhegn til hunde MEN! man skal nok ikke bruge samme type som til eksempelvis køer eller for den sags skyld elefanter. Hør nærmere i den butik du nu ender med at vælge, og hør ad om de har elhegn til hunde.

  Svar

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *