Billig strøelse – hvor kan jeg købe billig strøelse henne?

Jeg skal have købt noget strøelse til min hest, men da jeg ikke har særlig mange penge lige for tiden, skal det helst være noget billig strøelse. Er der nogen, der ved, hvor man kan købe sådan noget henne?

Jeg bor langt ude på landet, og det kunne derfor være fedt, hvis I læsere kender nogle gode hjemmesider, hvor man kan købe billig strøelse online, så jeg kan få det leveret lige til døren og ikke behøver at køre markerne tynde.

Jeg har ikke nogen specielle krav til, hvilken slags strøelse det skal være, men det skal som sagt bare være noget billig strøelse. Min hest er hverken sart eller kræsen, så jo billigere jo bedre – for mig i hvert fald.

Har du forslag til, hvor jeg kan købe billig strøelse online henne, så må du som sagt meget gerne kontakte mig her på bloggen, så min hest har noget at hygge sig med. Som tidligere nævnt har jeg ikke nogen specifikke krav, så længe det kan købes online eller i nærheden af der, hvor jeg bor, men det er langt ude på landet i Jylland.

One Comment

  1. Frederikke
    14. maj 2012

    Hvad mener du helt præcist med billig strøelse? “Billig” er jo et vidt begreb, men hvis du gerne vil spare penge i forhold til de fysiske butikker, så vil jeg helt klart anbefale dig at købe det online, eksempelvis hos DLG.

    Svar

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *