Rejser til Antalya – har du nogle gode råd til en ferie i Tyrkiet?

Mine veninder og jeg skal på ferie i Tyrkiet sammen i år, og det glæder jeg mig selvfølgelig helt vildt meget til. Jeg vil helst bestille rejser til Antalya, men jeg tror ikke, at mine veninder er helt med på ideen.

Jeg har altid haft en rigtig stor drøm om at rejse til Antalya i Tyrkiet, og nu har jeg endelig muligheden for at få min drøm til at gå i opfyldelse, men mine veninder vil hellere holde ferie andre steder i Tyrkiet. Min bedste veninde vil fx gerne på ferie Alanya, mens en anden veninde hellere vil til belek.

Jeg ved virkelig ikke, hvordan vi skal blive enige om, hvor vi skal holde ferie i Tyrkiet henne, og jeg har derfor brug for din hjælp. Hvis du mener, at vi skal bestille rejser til Antalya, så giv endelig din mening til kende her på bloggen.

Da jeg aldrig selv har været på ferie i Tyrkiet før, ved jeg af gode grunde ikke, om rejser til Antalya er lige så fantastiske, som jeg har hørt, og jeg vil derfor rigtig gerne høre om dine rejser til Antalya.

Mine veninder og jeg skal på ferie i Tyrkiet her til sommer, så vi skal snart bestille vores rejser til Antalya, hvis alt går efter planen. Vi har dog endnu ikke fundet ud af, hvilket rejseselskab vi skal rejse med, og i den forbindelse kunne vi naturligvis også godt bruge din hjælp.

Har du som sagt bestilt rejser til Antalya før, må du meget gerne skrive, hvilket selskab du rejste med, og hvad du syntes om turen. Vi er en gruppe veninder, der snart skal på ferie i Tyrkiet, og vi har brug for din hjælp.

Skal jeg bestille rejser til Side eller rejser til Belek?

Next Story »

Rejser til Malaysia: Min kæreste og jeg har lige købt to rejser

2 Comments

 1. Maiken
  21. maj 2012

  Da jeg var på ferie i Tyrkiet sidste år, rejste vi med Detur, og dem var vi rigtig godt tilfredse med!

  Svar
 2. Morten
  25. maj 2012

  Jeg har også rejst med detur et par gange nu, og de kan også anbefales herfra.

  Svar

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *