Ej Sikke Lej forstår vigtigheden af børnenes leg og bevægelse

Det er gennem leg, at børn udvikler sig. Det er her de opbygger muskulaturen, tilegner sig de motoriske færdigheder, og det er her de lærer de sociale normer. Leg er utrolig vigtig for barnets udvikling og læring.

Det forstår Ej Sikke Lej, som er et tøjmærke, der har specialiseret sig i at skabe børnetøj, der understøtter børnenes evne til at lege. Netop derfor er jeg begyndt at købe tøj fra Ej Sikke Lej. Jeg vil ikke – som jeg har set i Frankrig især – være med til at klæde mine børn som små voksne. Babyer og tumlinger skal ikke hæmmes af fine skjorter og stramme bukser med generende syninger. Det er vigtigt for mig, at mine børn kan få lov til at løbe og lege lige præcis som de har lyst til. Ej Sikke Lej har virkelig forstået at skabe noget tøj, som understøtter børnenes bevægelighed, og det er samtidig utroligt lækkert.

Samtidig er Ej Sikke Lej lidt inspireret af 70’er-stilen, og det er virkelig fedt, synes jeg. Jeg er selv helt vild med en lidt hippie-agtig stil. Mine børn ser også rigtig dejlige ud i de glade farver og sjove print. Jeg kan helt klart anbefale det.

Poppy Rose til min niece – hun skal blive en stilbevidst pige

Next Story »

Find dine nye kjoler på nettet – vi har festkjoler og meget andet

2 Comments

 1. Sille Larsen
  22. maj 2012

  Ej sikke lej er så lækkert! Jeg køber altid ej sikke lej, hvis jeg kan komme til det:)

  Svar
 2. Rasmus
  11. juni 2012

  Jeg plejer ikke at gå ret meget op i, hvilket tøjmærke jeg køber til mine børn, men jeg synes umiddelbart, at ej sikke lej lyder rigtigt fornuftigt, så det vil jeg da prøve at købe.

  Svar

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *