Videoovervågning er den eneste måde at komme indbrud til livs på

Jeg var desværre så uheldig at have indbrud i nat, og selvom indbrudstyvene heldigvis ikke fik noget ud af det, så er jeg dybt chokeret, er det gør mig rigtig utryg at vide, at fremmede mennesker har været inde i mit hjem, mens jeg har ligget og sovet, og jeg har derfor tænkt mig at investere i videoovervågning.

Det kan godt være, at jeg ikke 100 % kan forhindre, at jeg fremover får indbrud, selvom jeg har videoovervågning, men jeg tror alligevel på, at det har en forebyggende effekt. Jeg ville ikke selv turde begive mig ind i et hjem for at stjæle diverse værdier etc., hvis jeg vidste, at jeg ville blive filmet.

Nu forstår jeg mig godt nok heller ikke på indbrudstyves tankegang, men risikoen for at blive fanget på videoovervågning er trods alt rimelig stor, og jeg tror ikke, at mange tør tage den chance.

Jeg har indtil videre tænkt mig at kontakte dette firma for at købe videoovervågning hos dem, men når nu vi er ved det, kunne jeg godt tænke mig at høre jeres mening om udviklingen af dette såkaldte overvågningssamfund, så føl dig endelig fri til at smide en kommentar her på bloggen.

Skjult videoovervågning og tv overvågning skal skræmme folk væk

2 Comments

 1. Rasmus
  25. maj 2012

  Jeg synes, at det er en rigtig god ide, at du får købt dig noget videoovervågning. Jeg har det selv, og jeg har ikke haft indbrud endnu.

  Svar
 2. Frederikke
  1. juni 2012

  Jeg giver dig helt ret i, at det kan være ganske fornuftigt at investere i videoovervågning. Jeg kender i hvert fald et par stykker, der har gjort det, og de har ikke haft indbrud i mange år. Det kan selvfølgelig også være, at de bare har været heldige, men alligevel.

  Svar

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *