Min kommende datter skal til Disneyland Paris som barn

Da jeg var lille, var det min største drøm at komme til Disneyland Paris. Det lykkedes endelig, da jeg var 14 år gammel.

Jeg kan huske, at alle Disneys VHS film altid reklamerede for Disneyland Paris, og jeg kunne simpelthen ikke finde ud af, om klokkeblomst mon virkelig ville flyve rundt mellem børnene og drysse tryllestøv – det var jo et magisk sted?

Da jeg var 14 år gammel besluttede mine forældre endelig at tage på ferie et andet sted end på en kedelig dansk ø. Vi skulle til Frankrig og naturligvis besøge Disneyland Paris, nu vi var der.

Der var ingen klokkeblomst, der fløj rundt, men jeg fik autografer af både Mickey Mouse, Fedtmule og Pluto og mange flere. Der var en imponerende parade med alle figurerne og mange sjove forlystelser. Det stod også klart for mig, at jeg ville være nødt til at vende tilbage med min egen datter eller niece en dag. Man kunne nemlig få alle prinsessekjolerne fra Disneyfilmene, som jeg desværre ikke kunne passe som 14-årig. Da jeg var lille, havde jeg været helt vild med Snehvides kjole, jeg syntes, den var noget af det flotteste. Hvor ville jeg have elsket at kunne få hendes kjole fra Disneyland Paris dengang!

Next Story »

Puslespil i alle sværhedsgrader til både børn og voksne

One Comment

  1. Line Struer
    26. marts 2012

    Det minder mig om dengang, jeg var i Disneyland Paris. Det er stadig en af de minder fra barndommen, som stadig står helt klart. Fuldstændig enig – man skal tage derned, mens børnene stadig er små nok.

    Svar

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *