Nye pk 22 stole i stuen til spotpris gør en designpige glad

Nu har jeg endelig fundet den perfekte stol til spisebordet: En pk 22, eller rettere tre af dem, og mine veninder dør helt sikkert af misundelse, når de ser dem.

Hvorfor er lige pk 22eren værd at gå efter? Det er den, fordi den er så stilfuld og enkel, samtidig med at man sidder rigtig godt i den. Designet passer perfekt til mine andre møbler, og nu fandt jeg den oven i købet på tilbud, så jeg er helt oppe at køre.

To af mine veninder har ligesom jeg længe ledt efter en pk 22, og jeg føler mig derfor rigtig heldig over at have hele tre på én gang. Nu spørger de sikkert, om jeg ikke har lyst til at sælge bare én af dem, men det har jeg selvfølgelig ikke.

En pk 22 skal man holde fast i, for den kan kun stige i værdi, og desuden finder man ikke en flottere stol, uanset hvor man så end kigger henne. Mine forældre havde nogle andre af Poul Kjerholms stole, men de var ikke helt lige behagelige og enkle i designet som dem, jeg nu har købt, og jeg er derfor meget tilfreds og føler mig altså meget heldig.

PH lamper er nu engang en fryd for øjet – Dansk design i verdensklasse!

Next Story »

Hvad koster et nyt tag, og skal jeg hellere vælge en tagrenovering?

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *