Carport i Værløse – få lavet en ny og flot carport til din bolig i Værløse

Vil du have lavet en ny carport i Værløse så få hjælp af lokale tømrere. En carport i Værløse kan bygges relativt hurtigt til en pris, som de fleste husejere vil kunne leve med.

Bor du i Værløse, og står din bil udenfor i det danske vejr hver nat? Hvis det er sådan, tingene forholder sig, så synes jeg, at du burde overveje at få bygget en carport til din ejendom i Værløse. En carport i Værløse kan her bygges af lokale tømrerfirmaer forholdsvist hurtigt og enkelt.

Få bygget en carport i Værløse
At få bygget en carport i Værløse er et forholdsvist enkelt foretagende, som de fleste tømrerfirmaer vil kunne hjælpe dig med. Det eneste der kræves i denne forbindelse er træ, søm og maling til din carports træplanker. Samtidig er en carport en relativt simpel konstruktion, som det ikke skulle tage professionelle tømrere alt for lang tid at slå op.

For mere information omkring bygning af en carport i Værløse så synes jeg, at du skulle tage kontakt til tømrerfirmaerne direkte. De vil kunne give dig et overslag over nødvendige udgifter ligesom, at du kan forhøre dig om mulighederne for et særligt godt tilbud

En tilbygning i Værløse koster ikke mere end andre steder

Next Story »

Nye garageporte – hvor?

3 Comments

 1. Kathrine
  17. januar 2013

  Tror du ikke, at det er muligt at bygge en carport selv? Hvis man altså vel og mærke har hænderne skruet rigtigt på..

  Ellers, hvor meget koster det ca.?

  Svar
 2. Peter Madsen
  25. januar 2013

  Kathrine, hvis du går ind på linket i artiklen, kan du se, hvordan priserne ligger hos Danskbyg. Man kan sagtens bygge en carport selv, hvis man har en håndværker i familien, men det bliver nok aldrig lige så pænt, som det vil blive, hvis man får et professionelt firma til at bygge den.

  Svar
 3. Marianne S
  29. januar 2013

  Jeg kunne virkelig godt tænke mig en carport! Det ville være SÅ dejligt, hvis man fremover slap for at skrabe is og sne af bilen hver morgen, og det ville desuden også være meget tidsbesparende. Det er alligevel omkring 5-10 minutter, man bruger på dette, mens man står ude i kulden og fryser sine hænder af. Det kunne jeg bestemt godt undvære!

  Er der nogen af jer, der ved, hvor meget plads der skal til for at lave en garage, og hvor meget det nogenlunde koster? Jeg føler mig nemlig ret fristet!

  Svar

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *