Advokat – tag kontakt til en advokat for spørgsmål af en juridisk karakter

Står du med en juridisk problemstilling så modtag rådgivning af en advokat. En advokat kan give mundtlig rådgivning, hjælpe med formularer og holde kontakt til de relevante myndigheder.

Har du et juridisk problem, så er det altid en fordel at tage kontakt til en advokat. En advokat kan her give dig kyndig rådgivning, hjælpe dig med at udfylde juridiske formularer og forsvare dine interesser i danske retssale. Tag i denne forbindelse kontakt til en advokat i dit nærområde og hør, hvad han/hun kan gøre for at hjælpe dig.

Advokaters fagområder
Det juridiske felt er meget, meget stort. Dette betyder også, at alle advokater vælger at specialisere sig indenfor bestemte områder og udelade andre områder. Dette skal du holde dig for øje, når du skal have fundet en advokat, i og med at du skal sørge for at finde et advokatfirma, som har kompetencer netop indenfor det område, som du søger rådgivning omkring.

Hvad koster advokater?
Advokater er traditionelt ikke billige og har ofte salærer på adskillige hundrede kroner per time. Dog er dette som regel en god investering i og med, at du ofte vil være meget sårbar i juridiske spørgsmål, hvis du ikke har en advokat ved din side.

Derudover bør du også være klar over, at der er adskillige muligheder for advokatbistand selv for folk med begrænsede midler. Dette ses tydeligst igennem mulighederne for at modtage retshjælp og få hjælp af beskikkede advokater.

Retshjælp
Så frem at du ikke har råd til at betale for advokatbistand, så kan du ansøge om retshjælp. Retshjælp kan her tilbydes for folk med få økonomiske midler i sager, som ikke ender i danske retssale. Med andre ord, retshjælpen er tiltænkt relativt små juridiske problemstillinger.

Så frem at advokaten blot skal give mundtlig rådgivning, så er retshjælpen gratis. Så frem at han skal hjælpe med at udfylde diverse papirer eller fungere som mægler i en konflikt, så skal du betale et lille og beskedent gebyr.

Beskikkede advokater
Så frem at din sag vitterligt ender i danske retssale, så kan du få hjælp af beskikede advokater. Disse advokater er igen tiltænkt folk med små midler.

Beskikkede advokater er gratis, hvis tiltalte frifindes. I fald tiltalte findes skyldig, så skal han/hun dog refundere det offentlige for de udgifter, som staten har haft i forbindelse med din advokats salærer.

Advokater i dit område
Når folk skal have fundet et advokatfirma, så starter de ofte med at søge i deres eget lokalområde. Så frem at dit spørgsmål er relativt almindeligt, så kan du ofte finde tilstrækkelig rådgivning blandt almindelige advokater.

Så frem at dine juridiske problemstillinger er af en mere specialiseret karakter, så kan det dog ofte være en fordel at kontakte advokater med speciale indenfor netop dit område. Mange af disse specialiserede advokater vil høre hjemme i de større danske byer.

Mere information omkring advokater
For mere information omkring advokathjælp, så er den bedste ide at tage direkte kontakt til advokater i dit lokalområde. Her vil du både kunne høre mere om, hvad deres priser ligger på,og hvilke servicer de kan tilbyde. Derudover kan de også tit pege dig i den rigtige retning, så frem at de ikke har den service, som du er på udkig efter.

En anden mulighed er at tage kontakt til brancheorganisationer såsom advokatsamfundet.dk. Her vil du kunne få hurtig og præcis rådgivning om, hvilke advokater i dit lokalområde kan hjælpe dig med dine juridiske spørgsmål.

Min fætters liv blev reddet takket være hans strafferetsadvokat

Next Story »

Har du brug for retshjælp?

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *