E cigaretter – lær mere om hvad e cigaretter er, og hvad de indeholder

Vil du gerne stoppe med at ryge, så er e cigaretter en mulighed. E cigaretter indeholder skadelig nikotin ligesom traditionelle cigaretter, men kan måske være en metode til at aftrappe din afhængighed over tid.

Er du ryger, og er du på udkig efter en måde at slippe smøgerne på? I så fald, så kan du overveje måske at skifte til e cigaretter for en periode.

E cigaretter er også skadelige for din krop, men i mindre grad end almindelige cigaretter. Dette betyder, at du muligvis kan anvende e-cigaretter til at nedtrappe din nikotinafhængighed over tid.

Dog bør det også pointeres, at e-cigaretter på ingen måde må blive en permanent erstatning for dine almindelige cigaretter. E-cigaretter er et middel til at slippe af med cigaretafhængigheden og ikke noget, som du skal anvende længere tid end det tager for nikotinen at slippe taget i din krop.

Hvad er e cigaretter?
E cigaretter står for elektroniske cigaretter og er en relativt ny opfindelse. I en normal cigaret indtages nikotinen gennem røg fra cigaretten.

I en elektronisk cigaret er der imidlertid ingen ildspåsættelse. I stedet for omdannes nikotinen i cigaretten til damp, hvorefter den indåndes af den rygende. Således giver elektroniske cigaretter delvist den samme fornemmelse som at ryge en cigaret med den undtagelse, at der ikke er nogen ildspåsættelse eller røg.

Brug evt. e cigaretter som en del af et rygestop
Elektroniske cigaretter er i sig selv skadelige for kroppen. Dette betyder også, at de ikke må bruges på permanent basis, men kun som en del af processen med at stoppe fuldstændig med cigaretterne.

Hvor meget koster et tandimplantat? Har nemlig mistet en tand

Next Story »

Mine lækre sunde kager uden sukker

One Comment

  1. Rasmus Holdt
    19. december 2012

    E-cigaretten ser jeg som de perfekte rygestopsmiddel. Man får stimuleret hele oplevelsen af at ryge, og den er et alternativ til både den fysiske og psykiske afhængighed.

    Svar

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *