Billige smykker online som valentines-kalendergave til min kæreste

Okay, jeg ved godt der er rimelig længe til valentines day, men jeg har en ide om, at min kæreste forventer det helt store. Så jeg har arrangeret en masse billige smykker online til hende , og så laver jeg en slags julekalender til hende, bare i februar. Så det bliver en slags valentineskalender.

Min kæreste og jeg har været sammen i tre år, vi mødte hinanden på højskole og flyttede sammen, lige da vi kom hjem. Jeg er helt vild med hende. Og hun er det vildeste smykkeøre, jeg nogen sinde har mødt, hun elsker bare smykker, og jeg ved, at hun køber mange af sine billige smykker online. Så jeg har tænkt mig, at kalenderen skal være således: (jeg ved ikke, om det kan lade sig gøre)

Planen er, at hun hver dag får et eller andet beløb at købe for, så skal hun selv vælge blandt de mange billige smykker online, der er på en totalt fin hjemmeside, jeg har fundet. Hun kan også vælge at vente lidt, og så bare købe et større smykker en gang i mellem. Så i stedet for en gave den 14. februar får hun mange smykker hele februar som kalendergaver.

Jeg håber, hun er frisk på hver dag at finde billige smykker online, hun kunne tænke sig, udvalget er i hvert fald så stort, at det ikke burde blive noget problem.

Jeg kan sagtens købe solbriller online

Next Story »

Jeg har bestilt to halsrør til mig selv – glæder mig til at modtage dem

One Comment

 1. Mette
  13. januar 2011

  Hejsa.
  Hvor lyder det bare mega sødt og fedt med så anderledes en Valentinsgave. Det bliver din kæreste helt sikkert glad for.

  Mvh Mette

  Svar

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *