Dejlige nyvaskede microfiber klude er lækrere end halvvåde karklude

Jeg vil ikke sige, jeg har rengøringsvanvid, overhovedet ikke. Jeg har bare let ved at få lidt fnidder af støv og nullermænd. Der er ikke noget værre end at rulle persiennerne på, når sollyset står ind, for så kan man bare se støvet hænge i luftet. Det er heldigvis lige noget for microfiber klude.

De er så smarte, man kan jo vaske dem igen og igen, og de bliver ikke klamme som almindelige karklude gør. Tit ser man karklude, der bare har ligget rullet sammen halvvåde, de må bare være fyldt med bakterier, fordi de aldrig bliver skyllet helt op. Og gammelt støv, der bare bliver vådt igen og igen, har altså mere brug for at blive vasket helt. Og det bliver det, når man tørrer op med microfiber klude.

Det var faktisk min mor, der lærte mig at bruge microfiber klude, det er nok også hende jeg har mit store rengørings-gen fra. Hun arbejder som rengøringsdame nemlig, og hun siger, hun bruger dem meget i sit arbejde.

Selvfølgelig skal man have besværet med at vaske dem, men de fylder jo ingenting i maskinen, og i længden er microfiber klude meget billigere end engangskarklude, som man jo smider ud for et godt ord. Og så elsker jeg bare at tage en ren en frem, så snart støvet har lagt sig 🙂

Microfiber mopper gør rengøringen nemmere

Next Story »

Billige rengøringsmidler er ikke så svære at få fat i længere.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *